Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da su znali šta se radi, ali bili su u talu pa nisu vidjeli ruše se temelji dodiklanda
Finansijksa šteta za Birač i ljude koji tamo rade i žive u neizvjesnosti je nemjerljiva. Ali za pravnu praksu je isto toliko opasna i nemjerljivo štetna Dodikova izjava o Sudu. Ovdje se izgleda ustanovljava "Dodikov zakonik". Pravno je šta on kaže a ne šta piše u ćitabima.
Očigledno je da g. Dodik ali i mnogi drugi političari u BiH imaju problem sa poimanjem prava i pravne države. Politički faraoni u BiH u svom činjenju ili nečinjenju uživaju kao nadprirodna bića, potpuno su van domašaja pravnih normi. Zakon tumače kako oni hoće i kako im se prohtjeva. I u klasičnim monarhijama postoje ograničenja.....
Jeste nepismeni majko moja. kakav "BIRČ" jadni nebili valjda je BIRAČ i stalno to ponavljate oklen vam je stastatura?
kakva odgovornost? 20 godina nas zamajavaju,krsdu nam mladost,dostojanstvo i zivot !zar je 150 i kusur miliona samo razlog i poziv na odgovornost.kako glup narod.nismo bolje ni zaslužili!!!!
Hahah ovo što oni nazivaju RS će da se raspadne totalno,vole Grčku pa slijede njen trend propasti. :)
Kada u ovoj zemlji imas i Federaciju i RS i kojekakce kantone tada razmisli koliko parazita drustva rade u njima i koliko imaju ministarstava. Nevidih nikada Klix da iznese tacan broj ministarstva u BiH ukljucujuci FBiH RS BD i svih 10 kurtona .Kantona. sugurno je brojka uhhhuuu koliko sam ja izbrojo preko 300 a sigurno ima i vise pa puta toliko vozaca zamjenika sekretarica naravno mladji itd.
je bem i vas i komplet smrdsku,,
Miran balijo mali miran, nisu vam dali nesto za smirenje u rezervatu od 24posto.
Šta hoće ovi šupci, kao ne valja im Dodik a uvukli mu se u dupe.
Mozda jesmo 24% ali nismo stvoreni na genocidu i na etnickom ciscenju ka rep.smrdska.. i da ne zaboravim je bo ti balija mamu vlasku,.
firma se zove ''Birač'' a ne ''Birč''
Jel ovo obracanje izvrsnoj vlasti ili potencijalnim biracima za izbore ?
đe si Briču, ša mai?