Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi nije jasno šta je ovaj konaković po pitanju biznisa odradio,recite nam njegove privrednićke uspjehe.ovdje i sada
Imaju šta za reći i bivsi, poniženi radnici UNISA. TAS-a, Energoinvesta, Vranice, Hidrogradnje, Zraka, Pretisa, Famosa, Energopetrola, Zore, GP Bosne i stotina drugih upropaštenih firmi koji su bile nosilac privrede i u Sarajevu, i u BiH i u bivsoj drzavi, a koje su poslijeratne vlasti upropastile i opljačkale.Pretvorili se grad privrede u grad budžetskih parazita i administracije gdje ovo malo proizvođača mora da puni budžet vama i još pričate o privredi! Kome pričate ?
kad su ta preduzeca propala? kad odgovoris sebi na pitanje znat ces ko ih je unistio i zbog koga su nestala trzista za iste.
Ti si ili maloljetan ili nisi iz Sarajeva pa pišeš da su tržišta nestala. Premalo je prostora ovdje da ti argumentovano obrazložim sve ovo.
nije da je sjajno.. bolji dani nam stizu uz svo zalaganje nasvim poljima. molio bih mrzioce turista arapskog porijekla da se ne ponasaju ko susjed koji kaze za nas da smo paradajiz turist, molio bih da ih usluze i da im isprazni njihov novcanik.
ma ljudi nam nista ne rade samo sto nekima sopstvena sjena smeta a kamoli ko drugi....bolje nek se pozabave kakvim korisnim radim vec sto pricaju iz supljog u prazno
red rad i disciplina.. uspjeh zagarantovan
sam tako..