Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena transporta je povecana 3KM za 1000 m3 plina to u prevodu znaci da potrosac koji potrosi na svakih 1000m3 ne bi trebao imati racun uvecan za vise od 3KM pa eto neka svako sebi izracuna je li ga vlada sta ostetila a znamo da hoce :D
Eto sad bar znamo čija vlada i čiji načelnici padaju na izborima, bar kod nas u Sarajevu :D
Samo znaju za povecanje plina. Nadam se da cete propasti i vi i vas plin. Lijepi ugalj i gume.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je strateško poskupljenje u cilju kvalitetnijeg zraka u Sarajevu. Sram vas bilo!!!
Pljackasi i uhljebi iz energoinvesta nedodirljivi. Trojkasi, nipovci, ezdepovci se uvalili u njihovo maslo.
Povećanje cijene transporta kroz RS iznosi 3 KM za 1000 m3 ili 0,003 KM za 1 m3 što u procentima iznosi oko 0.4% od sadašnje cijene plina. Po kojem osnovu sada oni traže povećanje od skoro 4%, a lopovska vlada im to odobrava?
A SDA zateze juzni tok...
Dajte onu dobru staru. Dodik je sve kriv, digo je cijenu za 2%! Energoinvest nije kriv, digo je cijenu za 20%. Zbig toga je jedino rjesenje američki ukapljeni plin preko južne pipe, diže cijenu 120%. Sve logično! Ko Nobelova nagrada za mir.
Ma nema problema, samo neka poskupi, mi cemo se buniti na kliksu, kao i uvijek do sada.
Gdje je sad onaj ministarcic ,drug vojin i drug nekaa,sto rekose da plin nece poskupiti a smjesne li vlade 😂😂😂😂😂😂
Ti ocekivo kad trojka dojde sve ce bit dzabe e nemore
uzas koliko pljackaju
Hahahah zelwna tranzicija ce biti sve skuplja i skuplja...
Sto bi rekao Senaf HadziFejsovic “Nek ne bude SDA na vlasti pa malar bilo gore”… eto glupi narode sad ce te placati plin 30% vise
30% vise u odnsu na sta??? ahh da, sendič bot ne razmislja, on samo valja gluposti
Kaze ovaj jedan vadit cemo Fadila iz zatvors.Frajer osuden na zatvor kakav je Premijer bio i njima dobar on.Otislo je sve u 3 lepe.
Uskoro se raja po ogrijev kod vulkanizera, kako stvari stoje.
Ako ikad bude izgradjen ili blizu izgradjen juzni tok, RS ce namjerno i na vrijeme ponuditi visegodisnji nepovoljniji ugovor samo da sebe obezbijede. Ako ne prihvate, iskljucit ce plin u kojem mjesecima nece biti plina. Jednostavno, otezat ce poziciju federaciji
Jednostavno, treba se obezbijediti za prelazni period
Na kraju se niko neće grijati na plin
Mora poskupi kad ste naotvarali firmi za transport gasa i salje samo otvarate...
Izgraditi blok 7 u TE Tuzla i još jednu elektranu negdje i izbaciti plin potpuno
Sve sile uprijeti da se napravi blok 7 prije nego dođe vrijeme da ostanemo i bez struje. Napraviti još dva bloka i izbaciti plin potpuno.