Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke
Svaka čast i puna podrška svemu domaćem!!! Samo se pitam s obzirom da mi već godinama uvozimo ovu vrstu tortice iz Makedonije zvanu "Vincinni Tortina" ,da li će ova naša biti zastupljena na njihovom tržištu??? I da ne zaboravim ambalaža je smiješna!!!
...će probam :)
ima Fahro Brabonjčić da crkne, taj gusinjski ološ i pas
jel ko probao? valja li čemu?
Šarko rolat - AS Tešanj, Simetrale bb Akcija, 0,40 KM po komadu!!!
premasne i preslatke, čisti užas!!!!
super odlicno
Volim sarko rolat, samo da ne stavljaju hidrogenizirane masnoce kao margarin kupovao bih ga stalno. Umjesto margarina da stavljaju ulje bilo bi zdravije, iako bi rok trajanja bio manji, ali trebali bi ici u korak sa Evropom. Svi u Evropi izbacuju hidrogenizovana ulja koja su najodgovornija za srcane bolesti. Izbacite i vi i povecacete prodaju u Evropi, a i kod nas kod obrazovanijih ljudi.
Sarko rolat je premasno i preslatko smeće!
Čestitke Klasu! Samo naprijed! Od kako vam nema Selimovića, stadoste na svoje noge uz pravog poslodavca koji želi napredak za sve, a ne samo za svoj džep. Šta li je sa lopovom Selimovićem? :)))) Gdje on sada uživa sa debelom tuđom lovom?
Svaka cast, samo nemojte stati na ovome. Pogledajte druga strana trzista, proizvodite ono sto nema kod nas ali ima kod drugih ali pod uslovom da je striktno domace. Boga mi nece nam niko pomoci ako ne pomognemo sami sebi
auuu nakon 20 godina...koji dizajn....ajde možda je ukusno...ma jest .sigurno domaće je....
@etoga, sad ti smeta i dizajn? Važan je proizvod unutra, nećeš jesti celofan. :))))) I ako ti se dizajn ne sviđa, nek' ti žena fino zasuče rukave i dizajnira tortice po tvom ukusu. Ja tako radim, pa mi se sve dopada i dizajn i ukus. Šta će meni industrijske tortice? Ali, želim Klasu što više kupaca! Podigao se iz pepela! Svaka čast na uspjehu!
uzmi* milku sa krupnim lješnjacima..i stavi je u neki bez veze omot...propala bi za 3 mjeseca....proizvod treba da ima početak i kraj....a ne sadaku...bar to danas nije teško...svaki proizvod u Bosni ima mogućnost da bude vrhunski..ali slabo da će uspijet..malo tržište konkurencija ogromna....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix jebemi vam titu sto ukinustr komentara na clancima o najvecim sovinistima na svijetu, jebenim francuzima, cetnicima pomagali sad da im svijece palimo, ma jebat ih sve ba
Sarko beton :D
Svu je djecu iz mahale bez obzira na vjeru i naciju preko nekadasnjih Sarko rolata, u narodu uz 20 deka kafe poznatijih i kao " tehvidaš " rolati, efendija ucio zadnjih nekoliko sura iz Kurana. Cim je tehvid , đeca su tamo bila izvjesna kao i taš mejt .... Uz iscekivanju Sarko rolata. Totalno suprotno od sjecanja i emocija koja izaziva Linolada, ali opet brutalno efikasno.
OVO JE TOTALNO IDIOTSKA GARAŽA: http://spijun.org/?p=1241
Za clanove predsjednistva i parlamentarce okus " banana special" Ta ih vocka u srce dira!
najvise na svijetu volim sarko rolat, medo medic aaaaaaaa
a nije bilo jabuke :) salim se extra :)