Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka rasprava o uništavanju ili zašiti nečega of strane vlasti ili opozicije, uvijek u pozadini ima samo borbu za novac koji će se ukrasti na tom projektu. Treba biti poprilično budala pa povjerovati da Mahir Dević, Elvedin Okerić ili Miomirka Melank rade nešto da fukari bude bolje...
Izgraditi modernu sportsku arenu i prateće biznis sadržaje..i naravno džamiju Skenderiju koja je tu nekad stajala.
E ono bi samo da lije beton, lafo moderan grad. Ofucane fasade, ofucane ceste, prljava rijeka, prljavo sve smrdi. Halo bolan nije New York pa da zgradurine pravite, seljacine jedne kockoglave nesposobne smrdljive. idi nazad na njivu pa lij beton i prodaji arapima ubudjalim. Nadam se da ce te sve pare na lijekove za citavu porodicu potrosit, i da ce vam zafalit. papcici nesposobni
Skenderija je simbola Sarajeva i građena je samodorpinosima naših roditelja u prošlom vijeku. Skenderiju ne damo novopečenim tajkunima i papčinama koji bi pravili zgradurine da mogu naseljavati svoje glasačko tijelo i prazniti svoje katune i još im davati "podsticaje" i subvencije.Ovo je gore nego nego kad su Vandali opustošili Rim u 5. vijeku. Šta je sljedeće? "Modernizacija Begove džamije, Sebilja ili Vijećnice", na prijedlog ministra iz Donje Prdonjice.
KJP Skenderija je postala antika grada Sarajeva,Prepoznatljiva i u regionu pa i u svijetu (zo gre) za pedesetak god, odrzano na hiljade koncerata,utakmica kulturnog sadrzaja...i sada hajde da je odjenom nema...gradjani Sarajeva su i emotivno vezani za ovac centar.
Ahbabi iz Dubaia vec zadovoljno trljaju ruke
Najbolji je Damir Petrinić, šatro direktor, gumeni lutak koji ništa ne radi, postavila ga stranka 'nako, pošto je prije ove pozicije bio bez posla, da ima platu...pošto je član stranke...
Ma vec je ovdje tal odradjen. Ovo je samo da se nama ovcama oci zamazu.
Hoces li moc odbranit...pitam se...lako bi bilo da kod nas ima korupcije al ovako...tesko
TRENUTNO STANJE JE OČAJNO
Kakva je svrha ako onako stoji 30 godina oronula. Nije ni centar nekih desavanja niti privlaci svojim izgledom, ljudi je u biti zaobilaze. Mozda je bolje napraviti nesto zestoko i veliko u bosanskom stilu, nesto sto prilici glavnom gradu BiH.
Gradi Vole makar donTrebevića
Ma samo betoniraj i stizi staklo u vis....Sarajevo je sinonim za urbicid postao....
Oni bi najradije da je sruse i da izgrade nebodere i prodaju stanove. Čega su se samo sjetili??? Ali neće uspjeti, nema šanse.
Sve što je sagrađeno ili bude sagrađeno na ruševinama bilo koje bogomolje - biće baksuzno ruglo, baš kao i skenderija.
Izgleda da ce biti abu skenderija
Ovi grafički dizajneri baš imaju posla u Sarajevu.
Sto glupi Bosnjo moze unistiti 3 Tita ne mogu napraviti.
Ja ne mogu da vjerujem da je 1300 idiota glasalo da se treba srusiti i izgraditi nova dvorana sa poslovno stambenim objektima. Prvo da je sruse kako su kilavi nece je izgraditi za 40 godina. Jedino sto ce brzo izgraditi su stambeni objekti luksuzne gradnje i onda ce reci necemo ovdje ipak dvoranu imamo vec jednu na zetri.