Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sve narodu rade , kakve bravure i manupulacije s mozgom a Švabe izgleda veća ovca nego mi.
Beeeeee, beeeeee. Ovce spremne za sisanje
Zagrnu se u deke i grickaju oni a gricka i cuko svoju koscicu pored njih uz upaljenu svijecu.., uuu odosmo mi vijek nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce dijaspora pored sredjivanja frizura i zuba dolaziti u BiH i da se istusira.
Kažu prije 70 godina su Švabe morale do Moskve da se smrznu. Sad mogu od kuće....
Prvo, ovako se ne bore gradjani vec su ovo smijesni prijedlozi Vlade. Drugo, negostatak energenata nije nastao zbog ruske invazije na Ukrajinu vec zbog sankcija prema Rusiji.
A zbog čega su sankcije uvedene?
Ne mogu šuplje...
Pitaju li vecera li i Ursula grickalice?
Totalna glupost. Imam masu poznanika u Njemackoj i cesto sam gore. Ljudi zive potpuno isto. Plin im jeste nesto skuplji, ali na njihove plate je to smijesno. Cak i da duplo, pa i troduplo poskupi njima to nije nikakav problem placati. Ali je Nijemac pametan, stedi, ako zagusti da se ima u zalihi.
Zapunjenost tankovima im je veca 2 sedmice prije nego sto su planirali, i u odnosu na isti period prosle godine je veca. Iznosi 77.2% O cemu pricamo?
Ja kad čitam klix, dođe mi da se vratim u Bosnu. No, stvarnost je nešto drugačija. Plin će na godišnjem nivou poskupjeti za 400 € za četveročlanu porodicu. A u septembru država daje svim zaposlenim po 350 € pomoći. Od oktobra minimalna satnica ide na 12€. Od maja već dobijamo po 50€ kupone za gorivo, iako je cijena već odavno pala na 1.69 €/l. Hrana se također vratila na normalne cijene, i mnoge stvari su jeftinije nego u BiH
ovo bi novalic rijesio bolje: isto se kupas ko i ranije samo manje vode potrosis, klimu isto nahajcas, samo sto jos nahajcas da je nenahajcas, zubi jedni oprani po domacinstvu isto ko i ranije, svjetla palis isto navece samo ides spavat u 20:15
Kakve Balkančine u komentarima, pljuju “glupe Njemce” jer štede, slušaju preporuke vlasti, samo Balkanac je najpametniji on uvijek po svom ni ne štedi niti će ikoga poslušat, on je najpametniji sa trogodišnjom školom biraj od energetike do financija, sve zna. Nije ni čudno što smo tu gdje jesmo a “glupi Njemac” tamo gdje jest…
Mi da platimo oovecanje cujene ovim firmama,a 40godina uzimaju,nikad dobit nismo djelili? Vidičemo u novembru,pada ova vlada pizdolizaca
Njemci su ovce samo takve izgleda, slijepo slusaju vlast
Mi koji smo prezivjeli rat ovdje smo prekucali tu igricu davno..
Wie ich dusche ist einzig und alleine meine Sache! Aber ich bin relativ sparsam und dusche mich nur 3 mal pro Woche. Also bitte, der Staat soll die nase aus meiner schwitzigen Achsel halten!
Napisi to na garazi pizdune,necel te geheimdinst odma u prdekanu,ovde glumis a tamo trcis sefu reci" mi cemo i da smrdimo,al se necemo tusirat"
Also ich bin empört. Ich bin im IT Sektor tätig. Keiner sagt mir was. Mangel an Fachkräften 😊
Sreca pa su navikli...
Ma oni su najpametniji narod 😒