Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sta da investira ? Kafanu ili kockarnicu ?
odakle dijapsori pare pa vi ste otišli iz bih kao šuge pobjegli ostavili državu bna cijedilu, al opet vam je to država i sda narod zna omogućila i sad vi dobili svi papire puni ste love i jbga.
ne kontam poentu ovog komentara, mozda zato sto nisam dijasporac ili sta, objasni bolje.
Da mile ima pameti to nebi ni pisao. Normalno da je dijaspora otisla ko "šuge" kad su im cetnici sve oteli.
Pametan čovjek.. otišao taman 1991. godine, lijepo proživio, a onda još navukao Austrijance da ulože i eto ga kući.. Realno je sposoban. Ali to što je pomogao da se zaposli 57 ljudi, e to je već mnogo veće od pameti. To je neprocjenjivo. Nadam se da će zaposliti bar još 57 i nek' im je sa srećom..
Sve zahvaljujući remek djelu 7 :)) Odmah se vidi napredak u svim sferama života :)
Hah, Berni, prepadoh se kada viđoh to crno 7 :) Pomislila sam da su oni sirotani, prošetali sa članka o velikom vođi, a onda vidim Bernini..:)
AKo je iko lud, neka slobodno uloži u BiH, i izgubiće sve što je uložio, i još toliko pride da ga ne zatvore zbog neplaćanja ovoga i onoga. Hah, zar još ima naivnih?!
Auuu svaka cast, kako je odlicno procitati o nekome ko se zaposlio negdje kao obican radnik i dosao do vlasnicke fotelje na posten nacin.
ovaj mora da je procitao onu knjigu sedam tajni uspjeha
To je to prosvijetljenje :)
Ko i uvijek, dežurni negativci da popljuju svaku pozitivnu vijest. Hajd da jednom nešto čitamo o vama, da nas više poštedite svojih komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uopste se neslazem. Poznajem mnoge koji su izgubili novac. Drugo je ako si dobar sa bakirom pa netrebas se peglat. Drzava mora na lazan nacin privlacit investicije od koji nema nista. Dijasporo neulazite u bosnu ako nezelite pare bacati. posrali su na dijasporu i nemogu vas smislit...a hoce vase pare pogan turska!
he he he,lako ti je bit direktor firme gdje su Austrijanci ulozili vecinu para.Što nisi jarane sam nesto otvorio pa bi vidio kako bi ti drugi dan pocele dolazit inspekcije,a dok bi izganjo sve papire trebalo bi ti godina dana.Znam ja ljude sto su pokusali,pa pobjegli nazad u dijasporu.A osim inspekcije,imamo još jedan problem U Bosni nema para narod,dovoljno je pogledat oglese na pik-u,prodajes nesto a svi se ti javljaju,i pitaju da ti daju nešto u zamjenu,to je ko u 15 vijeku.To je nažalost jedan od pokazatelja ekonomije u BiH
Tvojih 5 negativnih vs 1 pozitivni govori da mi ipak živimo u zemlji debila.... Korupcija, lopovluk-.- BiH je na dnu dna i to u poređenju sa čitavom planetom zovu neke šibicare da ulažu a u stvari samo kradu.... Treba vješati političare i tad će nam biti bolje.... Pa nemožeš nikada napraviti funkcionalnu državu kad moraju debili i to bošanjk, srbin i hrvat da se dogovore...nema tu struke ni nauke jadna smo mi država