Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ptuj na aparatima
Drze najveci udio u BiH.
Veća kokoška od Mirzete iz Prijedora ne postoji. Slabo kokodače ali zato dobro kukuriče. 🐓
Šta na nivou, bolji nego u EU.....ljudi moji ovo je Bosna, nije ovo Južni Madagaskar....
Ne dajte da vam serviraju politiku. U eu se jede smece od hrane, pocnes od povrca pa do mesa. Nista nema ukusa, sve je plasticno...
Fakat, samo zato sto je nesto ,,evropskog,, ne mora znaciti da je uredu.
@nistavamnevalja : upravo to. Ne znaci da u sve sja. Istina, imaju uredjene zakone i jos milion drugih malih stvari ali hrana nije na nivou.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci koke nam mogu u Europu.
https://youtu.be/PF5QheUAePw?t=250
Sve je u nas na EU kvalieti osim plata politicara drzave i ostalog... Da ne nabrajam...
Nema goreg "mesa"
Jabandzija :D
Jok eto mi ovdje jedemo govna, a ovi iz EU imaju sci-fi piletinu, koke im pucaju laserske zrake iz perja, mi smo glupi i naši privrednici nemaju pojma.
jebbo nasu domacu piletinu ako je po kvalitetu kao te evropske crkotine koje se mogu kupiti u svakoj samoposluzi
Aferim van klixovci,10 komentara izbrisano..kad citam komentare o referendumu i kakve uvrede pljuste pa pustite komentar a bio sam u pravu pa sam napisao da me cudi da su pusteni komentari na placeni marketinski clanak...ccc
izvinjavam se redakciji...sad se mogu otvoriti..
jel ovo onaj jEbandzic sto ga proziva onaj zatvorenik iz zenice xD
cak i veci
Ne može se označiti dobrim kvalitetom ni domače ni EU pileće meso,svi to znaju ali se prave blesavi i jednostavno potrošači nemaju izbor.
NEMA BOLJEG MESA NEGO KAD JA ULETIM U DJUMEZ UZMEM OBALCE ZAKOLJEM GA I BACIM ODMA ONAKO FRISKO NA ROSTILJ ZOVNEM KOMSIJU MITRA I MEHU ZARAKIJAMO SE DO PONOCI UNESU NAS U KUCU TO JE PRAVA PILETINA SELJACINE JEDNE NEZNATE NI STA JEDETE JEDETE RAKOVSKO MESO I OBOLJEVATE SA 30 GODINA.