Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj izudina veli novac ne moze ispariti i gdje je taj novac...pa izudine odes do dubrovnika da vidis novih vila a vlasnici iz stranke...pogledaj onako usput covicevu vilu...sve ce ti se samo ukazati...
@yeba.mene.drzava ha hebo vile meni jaja oticu zbogo ovih guzlatig studentica
Poenta je da privatnik od 1 marke pravi tri marke a drzava od 3 marke ode u minus 2 marke. Cijela prica se vrti kako poslat inspekciju da od privatnika otme one dvije marke. Slatke su tudje pare moje budzetlije.
Izo, Izo, zahvali se tvojima iz stranke na takvoj situaciji, oni su ti koji opljačkaše
Ovdje sve treba privatizirati pa onda necemo imati uhljebljavanja,korupcije,stele,
Ko bi reko čuda da se dese pa aluminiju inkasant račun za struju donese ...tralalalala
kako se moglo ovo desiti evropskim promicateljima...eti im covic sad nek im on objasni gdje su pare..a jos da inspekcije kojim slucajem malo obidju hercegovinu sta bi tek onda bilo...oni inace misle da su zasticena vrsta
Joj Izo vazda bio ekonomski analitičar kad sva propadne helać.
gasi truju motaj kablove,,ugasi parazit rak,,koji pojede novac nas postenih ljudi, ne mozes im nadavat lopatom da saljes pare,,nek malo vide kako je meni i mojima na birou,,i opet fala Bogu zivi zdravi ne fali nista
Ne mogu da se nacudim da moj razboriti narod, koji je oduvijek gajio dosta nadarenih ljudi, ne cini sta da se ovo ocigledno potapanje drzave zaustavi. Nije ovo stagnacija, vec stanje nakaradnosti gdje imas nivoa i nivoa, ministara, poslanika, imas otvorenih neprijatelja drzave koji je jos otvorenije kradu, spoticu joj kako bi je sapleli. Probije me leden znoj kad bih da kome rastumacim kako ta Bosna funkcionise: jer tu lakrdiju sagovornik nece biti u stanju 'skopcati'. Ili, ne_daj_boze, hoce.
Kupice to čović preko panamskih racuna a katolici nek opet glasaju za njega on ce im ujediniti dvije televizije i napraviti tv kanal herceg bosna.
'' Novac ne može ispariti'' "Ako postoje gubici, s druge strane postoje i dobici" Ovaj ko da je kod Grunfa doktorirao
gasi aluminij, motaj kablove i svako svojoj kući...
Politiku vode nesvrseni osnovci a narod se pita gdje su nasi novci?
Komšič je kriv!!!
Pa pokrale ustase novac.. Logicno... Kad treba krasti i otimati onda federacija valja.. To su paraziti licemjerni..
Sreca nasim politicarima da nam je narod nepismen, pa ne razumije zasto su svi siromasni. Bitno je da se misli kako su srbi krivi bosnjacima, bosnjaci hrvatima itd, a svo bogatstvo i svaka donacija ide pojedincima u ruke. Ta zatucanost je jos izrazenija u Srbiji. Njima njihova vlada plasira parove, farme, grand i ostali retardiran sadrzaj samo kako bi ostali duduci i ne dirali u politiku.
mew2@ to je to.