Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma IKEA je babo..2010. godine IKEA je prodala 3 puta vise prospkata nego što je u historiji odstampano biblija..
Kome BiH izvozi namjestaj kojem distributeru , sigurno ne ikei ?? Pretplaceni clanci
Odlican biznis model. 1. Sjeces sumu u BIH 2. Od sume pravis namjestaj u SLO 3. Prodajes namjestaj u HR 3. Gradani BIH vozi po Namjestaj u HR... I kupuje tu istu svoju sumu :) Genialno!
nemamo tehnologiju, nemamo know how, nemamo strategiju upravljanja prirodnim resursima, nemamo političku klimu za investicije i biznis. jebo sumu u bosni kad je niko ne zna iskoristiti, niti ima tehnologiju da od nje napravi nesto. kod nas samo drvosjece znaju posao, a i to je upitno. isto kao kad dijamant u kongu iskopa onaj jadnik za dolar mjesecno kopajuci. yebo dijamant kad nema ko da ga izbrusi u kongu. obični kamen.
Drvena/Stolarna industrija ima jaku i dugu istoriju kod nas u BIH. Tako da mislim da nije do know-how. Naravno investicije trebaju. Zasto bi ja sad investirao u pogon kad prvo moram skontati ko je na vlasti, kako cu kupiti tu vlast i da meni ta ista vlast odreduje koga cu ja da zaposlim. Tako da je do birokratije ove nase prekrasne drzave .... A ne know how.
zasto toliko clanaka o ikei u zadnje vrijeme... malo malo pa ikea ovo ikea ono... sta nas zanima ikea kad kod nas nema toga ni u najavi