Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradila se Rijeka ko Real Madrid
Joooj al me Euro-Asfaltira
Tamo se dokazuii a kod nas tunal hranjen drljaju 10 godina. Dokazite se vi u svojoj zemlji
Cemu takav naslov Hrvati u Rijeci bas bode oci
Da je ovo kod nas, u ovom trenutku bi izbila afera i radovi bi stali
Zato ta ista kompanija nije u stanju 3 godine da napravi metar puta kod Vranduka!
Na zadnjoj slici desno: Komadina budale
Sve su izgradili nepovratnih sredstvima evropske unije,samo se mi ne možemo ni oko toga dogovoriti, jesmo li stvarno toliko zadrti i glupi,ne volimo se,mrzimo se,90 posto čeka priliku za osvetu, ali dok čekamo uzmimo pare koje nam daju,pa čak i Vučić hinja stara,spusti glavu i uzme pare,900 miliona su njima dali za prugu nis beograd,to je nama tunel prenj
i onda dodje neki nas bot i pljuje po hrvatskoj,ljudi su za nas svemirski brod
Strašno koliko se u Hrvatskoj gradi. Naprosto drugi svijet za BiH. Tocno se vidi razlika između Zapada i Istoka. Hrvatska itekako napreduje i svakim danom je sve dalje BiH.
Moja Rijeka je najljepsi grad U njoj vlada rokerski sklad Gitaru svira i star i mlad I dok na lukobranu galebovi klikcu Ja najvise stujem Rijekcku p....
Samo Bučo nema kravatu, što ti je Bošnjo! :-)
Smećar najveći
Očito da čovjek nije kompleksaš ko neki ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih volio da vidim još 10 metara novog trotoara kod Predsjedništva.
Imaju i mi svoju najskuplju cestu, doduse na pola izgradjenu, a koja vec sada kosta oko 40 mil eura po kilometru. Radi se o poddionici Vranduk-Ponirak, na koridoru Vc. Za izgradnju iste, tacnije 2,5 od ukupno 5,3 km utroseno je 73 miliona eura, uz dodatno zaduzenje od 25 miliona eura. Radovi su obustavljeni, a da na pojedinim sektorima nisu ni zapoceti zbog nemogucnosti izgradnje po predvidjenom projektu.
"Naša je kompanija ovaj veliki projekt radila u konzorciju sa slovenačkom kompanijom Kolektor CPG i hrvataskom GP Krk te potvrdila lidersku poziciju u građevinskom sektoru u našoj zemlji, ali i regiji", kazali su iz Euro-Asfalta. E, super za regiju ali kod nas je pukao most kod Počitelja. Šta kažu lideri neimari na to?
nisu ga oni pravili
da nisu možda oni isti što su radili garažu dok Hitne?
Objasniti kako to tunel "ide".