Privreda
18

Hitachi Koki Co. raspisao natječaj za regionalne distributere

Hitachi Koki Co., Ltd. poziva sve zainteresirane maloprodavce za regionalnu distribuciju elektro-alata i opreme Hitachi koki da se prijave na natječaj za regionalne distributere.

Osnovan 1948 u Japanu, Hitachi Koki Co., Ltd. kontinuirano drži svoju poziciju jednog od vodećih proizvođača električnih alata. Hitachi Koki Grupa , u čijem sastavu djeluju divizija za istraživanje i razvoj pozicionirana u Japanu te prodajne podružnice u više od 30 zemalja svijeta, uspješno doprinosi razvoju društva nudeći inovativne, visoko kvalitetne proizvode i usluge koji rezultiraju visokom razinom zadovljstva korisnika.

Potrebne predispozicija za dobivanje eksluzivnog distributivnog ugovora je posjedovanje maloprodajnog objekta adekvatnog za prodaju elektro alata na podruciju općine za koju konkurira.

U natječaju je navedeno da nude sljedeće: Eksluzivna prava za prodaju na području općine na kojoj se nalazi maloprodajni objekat, Ostvarenje nadprosiječnih marži, Osiguran servis, Obuku prodajnog osoblja, Osiguran konstantan lager kroz našeg logističkog partnetra Intras doo, Sarajevo Redovite promocije, demonstracije i ostale trade marketing aktivnosti

"Molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 15.06.2016 putem mail-a: [email protected]. Neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir. Odabrani poslovni partneri će biti kontaktirani i informirani putem našeg uvoznika, firme Intras doo o daljim, potrebnim aktivnostima", navedeno je u natječaju.