Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo neka na hajr izadje.
Treba ljudi nekad biti i objktivan pa reći da mi malo šta znamo napraviti da valja...
Samo nek SIPA ovjdje cetvere oci otvori.
Ma ja straci... energoinvest i ostali nista. Bajazit i Bukvarevic isti level (ne)sposobnosti. Ko nas vodi dobro smo ikako zivi.
Kraj nolkog SDA Energoinvesta, HE gradi Končar ?? Eh da je tito živ da 130 000 zapoolenih u federalnoj administraciji zaposli lopatama i civarama mogli su davno napravit ovu branu. Al sve dajdžiči tetići, strine tetke, djeca , ujaci, tek se sa sela malo preko SDA i HDZ skučio u gradu i sad svom vlastitom djetetu lopatu ???? Ko da nisi nikad politički i vjerski ni bio podoban ! NEGO KREDIIT, MMF i Strabag i KOnačar i glumi stručnjaka, menađera, eksperta , nezamjenjivog i konstitutivnog.
ENergoinvest kuka nema posla i mora u prihvatizaciju pod ČEngić begovima !!
jesi cuo za raspise i konkurse. i zakonske odredbe kojima ne mozes ugovore vece vrijednosti tek tako dodijeliti nekom. uostalom da je energoinvest cemu i da je povoljan ne bi propadao.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)