Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grčka propala k'o otoman a crveni sa njima prave dilove. Ee na šta će ovo sve ličiti!
Hajde vrati se na vijest o karađama i dugovima Budnje i SDA, o njihovom uništavanju države, ovdje je rječ o ljudima koji rade na jačanju BiH, stvarno mi je žao nemaš koga pšohvaliti od SDA.
Vi Kmeri samo znate reketirati, lagati, izdavati, krasti i lagati. Sve ostalo vam je strano. Većih majstora ublehe zemlja mije vidjela. O by the way pisat ću gdje želim i šta želim bez obzira što vama udbašima to smeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo,dovoljno smo jaki da izvučemo Grčku iz problema,a i da im se zahvalimo za slanje dobrovoljaca na naša ratišta i svesrdnu pomoć u agresiji,aferim.
Mi smo zapad za Grcku. Btw i Srbi se zahvaljuju kontigentu islamskih ratnika tako sto prihvataju investicijen iz Arapskoga Svijeta. Sve dok je takvih razmisljanja kao sto je tvoje, necemo se iscupati iz dubioze!
Sa malom razlikom,čisto da se ne zaboravi,Arapi nisu u govnima kao Grčka,oni dolaze da ulože keš,a Grci da ih mi čupamo.I još jedna sitnica,taj kontigent islamskih ratnika nisu slale njihove vlade kao što je to radila Grčka,ti islamski ratnici se ne smiju vratiti u matične zemlje ako se sazna da su bili tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa neznam ko moze nasjesti na ovo, ti ljudi su gori od nas samo sviraju tamburicu i piju vino i onda se cude sto im ekonomija prpada :-)
Kakva crna Grčka. još malo pa će ovaj Nikšić da se sastane sa nekim iz Južnog Sudana jer možda ima i tu zainteresiranih za autoput
Neznam sto se zahebavaju s tim putevima,treba naci partnera,potpisati uguvor na 20 godina da moze naplacivati cestarinu,poslije 20 godina autoput ostaje u vlasnistvu drzave. Koliko je godina proslo od rata mogli smo imati autoputeve prema svim gradovim i dosad pola otplacene,drzava nebi osjetila finansiranje zato sto bi onaj ko koristi placao cestarinu. Sa srestvima koja se odvajaju putem registracije automobila mogli bi imati sredjene male ceste,tada nebi bilo bitno ko ce raditi ceste,onaj ko dobije trasu borio bi se da sto prije zavrsi da moze poceti naplacivati.
Haj sto grcka nema hljeba jesti, sa ovim crvenim udbasima, necemo ni mi, kakvi su ovo poslovi ???
ma jebes ovo sve ocm odo ja u njemacku da nadjem glavi salameta... *** ti Bosnu Alija jesi nas ocrnio a javno si reko da robovi biti necemo... pa i ne bi bili da si jos ziv predsjednice ali sta napravi sjeme ti se zametlo :S
Ak' ce pravit i trotoare treba ba raju pustit .Hajde ba .(y)
Daj ne zajebajte. Prihvatite se posla ozbiljno a ne samo po kafama i vecerama da izmisljate suplje price!
Jao Tito dragi, jel ovo skirvena kamera sa grcima, pa ne mogu sebi da pomognu.Jao klix-uuuu...
Ako nam oni budu partneri u izgradnju autoputa možemo samo doživjeti bankrot. Čuj Grčka koja "grca" u dugovima zainteresovana za autoput u BiH. Isti se izgleda ipak pronalaze. Nek nam je Bog na pomoći.
da grci su puni a ovi arapi njih treba izbjegavati
Premijeru Federacije BiH Nerminu Nikšiću iz torbe ukrali 10.000 metara autoputa 5c
A nase domace firme zainteresovane za popravke poslije Grcke sto je napravila hahah
A i vi novinari ispitajte tu prevaru sa PDV-om i fiskalizacijom na autoputu vec jednom
Cijenjeni premijeri i ministri kad mislite poceti izdavati fiskalne racune na naplatnim kucicama i do kada mislite taj autoput drzati u sistemu van PDV-a jer jos uvijek na onom jadnom NEfiskalnom racunu na naplatnim kucicama pise da Autoceste nisu PDV obveznici. Ne kradite i taj porez pa onda mozete i sami napraviti autoput bez evropskih kredita i ostalih investitora.
Pa da i mi propadnemo k'o Grcka (ako nismo vec)