Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudim usluge za prevoz robe preko teritorije EU (poljoprivrednih proizvoda, mlijeka, sireva, mesa i prerađevina, za izvoz u Tursku. Javiti se: [email protected]
svaka cast ljudima, koji pokusavaju da dijele znanje i prilike, najlaks eje sjediti i nista ne poduzimati. ponosna sma da se nesto desava i u nasem gradu!
Prava prilika za njih je nastup na EXPO 2015 koji počinje za 15 dana u Milanu, tačnije od 1. maja i traje 6 mjeseci. Posebno za proizvođače hrane, pića, vina...Čak je i EU smanjila stroge kriterije uvoza hrane za vrijeme trajanja ove izložbe. Ali BiH neće nastupati jer se nisu znali ni prijaviti!
Eh treba mi samo jedan bunt ljubičastih sa slike i mirna Bosna...
Piše i na tarabi pa nije ;) A bw.nikada dosta kada imaš više,trošiš više.Nek'se nađe.
HAHAHAHAHAHA DRUGAČIJE NE MOGU MADA BI ŽELJELA. U OVOJ ZEMLJI NEŠTO DOBRO????????????????????????? NIKADA, NEMAMO MI LJUDE KOJI BI OSIM LIČNO ZA SEBE BILO ŠTA DOBRO URADITI ZA CIJELO DRUŠTVO. NIŠTA OD OVOGA NA ŽALOST. PENZIJA 330 KM - O ČEMU MI PRIČAMO, NEMA DALJE, POVISIĆE PENZIJU ZA NEKOLIKO GODINA, MOŽDA? ZA ĆITAVIH 3% DAJTE MOLIM VAS, OVO DRUŠTVO ODNOSNO NJIHOVE VOĐE SVIH OVIH GODINA OBIČNA ,,LANDARA,,