Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u ovako kratkom tekstu riječ "posto" se ponovila 17 puta. Profesionalnije bi bio da se umjesto "posto" (17 puta) koristio simbol za procenat - %. Ovako samo znam da sam čitala i čitala "POSTO".
Jedina Vlada do sada, koja je pokazala realne i konkretne rezultate, ali ipak nije dobila podrsku naroda. Puno vise se moglo raditi i veci rezultati ostvariti, ali ipak narod odluci da podrsku da onima, koji ovu drzavu unistavaju i srozavaju dugi niz godina.
Nažalost, to će biti podaci koje ćemo naredne četiri godine pamtiti kao izuzetne.
Nije valjao SDP a sad ............
Yeb0 li vas gramatika... mora insan tri put' procitat', dok skonta sta ste htjeli napisat'....
Nek cinjenice govore vise od rijeci o vlasti FBiH na čelu sa sdp,om. Baš me interesuje koliko ce izvoz biti povećan u naredne godine... Mislim da će biit povećan samo izvoz drzavnih para u strane banke ali eto :D
Dzaba nama ostvarivanja kad su ljudi glasali za suicid odnosno za prirodnu katastrofu SDA!!!!
ja sam uvjerena da nikada necemo imati boljeg premijera od nikisca, covjek je napravio nemoguce. stvarno mu se nema sta prigovoriti
Sta ces kad nas narod ne voli uspjeh pa zatu su opet glasali za ove koji ce od njih napraviti luzere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)