Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je samo vidjeti da pojeftini za 10 feninga pa da mogu umrijeti na miru
...ma ajde ba u zadnjih mjesec i po dana gorivo na svjetskoj berzi se spustalo u tacno 7 NAVRATA cak sam kuci i na zid okacio onaj graf koliko je gorivo na svjetskoj a koliko kod nas u bosni...i evo u bosni nije mrdnuo tih mjesec i po dana... ...a ovo igranje sa 5 feninga je smijurija vise...vidjet cete da nece biti ni 2 sedmice kad ga opet budu digli gore al u svakom slucaju uvijek dizu ama bas uvijek 2xpo 5 feninga u razmaku samo od deset dana! al kome to pisati i pricati...dizu ga kako hoce mi samo tankamo i vozimo...nema protesta nema niceg... cunu svoju dam na rezanje kad bi dali da je gorivo 10 KM litar, 1 kg BRASNA 10 km , 1 LITAR ULJA 10 KM... ne bi bilo prosvjeda! to je cinjenica! mi smo mehkoguzi ljenivci i ne cudi me da smo 92 na spavanju docekali neprijatelja i tek kad su ti rezali vrat onda je covjeku kapunulo hihi al tad kasno, nož oštar! a mi opet spavamo i spavamo i nikako da se naspavamo...
Dobrodošli u kviz "Feningaš"
Kada ce brasno i hljeb pojeftiniti??? Ovo garant ide ovako: Pojeftinili gorivo a cijene hljeba,brasna,ulja itd ostale iste.Za 2-3 mjeseca ce ponovo poskupiti gorivo i onda idu sva poskupljenja jer ce se pravdati da je poskupilo gorivo:-))) Pa cime se sve ne koriste ovi sosoni malumni!!!!!
..."ušparo" sa 2 markice na tanku ladare :))