Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hajd' sretno......samo da ne bude Paćenik.... ;-)
Ovdje se nekada prozvodio metan za potrebe snimanja filma Mad Max .....
Ako i ovi pocnu ispustati govna u rijeku krusnicu koja se ulijeva u unu,onda i vama negine kjuc u bravu.
samo se bojim da ovom Kozarcaninu neko ne postavi stupicu..😏 sve najbolje Jusufe.
mislim na citav sistem vladanja kod nas,kontas.nece nikom lizat guzicu nit ce ih niz dlaku ko i one u PD koji mu nisu htjeli struju prikopcat.
Samo nek se radi.
@DrzavaBosnaPonosnaa, i dosao da maltis gluposti na klixu. strasan si
Nije ovo suplja, ovaj frajer vec ima jednu farmu koju ce ovdje preseliti i prosiriti, nije ovaj frajer politicki potrcko, nego biznismen koji ima dobru saradnju sa Norveskim bankama.
Dao sam ti lajk,ali samo da dodam da on nije frajer nego dobar covjek,poduzetnik sa vizijom.Da je ovakvih vise bilo bi bolje za sve.
@ljutit pa zar to nije frajer :)