Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to testni asfalt, vec testiranje naroda. Da li ce neko skontati da se pljacka ili ne.
Dolazi Bookir da stavi kamen temeljac
Svojedobno najsuvremenija i najbolja vojna zracna luka u Europi, aerodrom Zeljava kod Bihaca koja je suvlasnistvo BiH i HR danas propada. Zar je tako tesko sjesti za stol, dogovoriti uvjete i osposobiti aerodrom koji ce sluziti svima, i BiH i HR u ujedinjenoj Europi? Cak bi se preko HR moglo ishoditi i znacajna sredstva iz EU fondova… Dajte ljudi, malo razuma u glavu…
@Croatinho Koji je interes Hrvatske da pravi još jedan aerodrom na manje od 100km od njihovog najvećeg i glavnog aerodroma? I to "u suvlasništvu" sa drugom zemljom (koja nije u EU i ko zna da li će ikada i ući) a granica ide preko pola aerodroma.
@Croatinho od te zeljave BIH ima komad jedne piste koja danas vise lici na livadu sve istalo je u hrvatskoj. Tako da je zeljava prica za malu djecu prije spavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kritičari Bakira i Novalića na aparatima jer se ostvaruje njihovo obećanje da će pomoći izgradnji aerodroma u Bihaću.
Naravno da se vec unaprijed dogovorili oko cijene... ali bolje i nasi nego pišljivi Strabag
Imamo najskuplji aerodrom na svijetu Željavu, koji je potpuno devastiran i neupotrebljiv, a sada treba izgraditi još jedan radi građevinske i političke mafije. Uopće im nije bitno što narod nema novca za avio karte, i ne rade apsolutno ništa da nam bude bolje.
U narednom periodu treba očekivati prijedlog SDA, da se entitet FBiH nazove EURO-ASFALT !!!
Ovaj nesposobni direktor samo traži alibi za sve što nije uradio. Malo mu milioni? Pa ne treba Bihaću svemirski brod, nego obični aerodrom sa dobrim sistemom navođenja, par kontejnera za početak i to je to. Ali megalomani hoće odmah neka čudesa od objekata. Nepotrebno za gradić veličine Bihaća.
E cuj euro asfalt...bas sam iznenadjen. To je chuck noris firma...koliko si tendera osvojila?-sve!
hocel bit rata
Inace poznata firma po gradnji aerodroma! U pm sta kod nas prolazi, naravno dok imas clansku
Testni dio piste.... da i to čujem. What a money laundering.... aerodromska pista se gradi iz lotova????????
Lijepo izgleda, ovako pored une
Sta je ovo? Pa svakih 6 mjeseci raste cifra za ovaj aredrom. Pocelo sa 6 miliona, 12 miliona, pa 22 miliona i evo sad ode na 70 miliona. Toliko ni onaj u Sarajevu ne kosta.
Euroasfalt po BiH dužan bogu ocu!
Ukoliko će kvalitet radova na pisti biti jednak onima koje je Euro-asfalt izveo na cestama u Bihaću nakon rekonstrukcije kanalizacione mreže bolje je da ne gradi ništa. Asfalt je već propao, ulice grbave, nagibi u kontra smjeru, voda na ulicama.... da ne navodim dalje.
300 metara 2 mil, 15 miliona ce potrositi za ukupnu pistu, te pare na aerodromu nece zaraditi za 15 godina, a mogli su napraviti 10 jakih fabrika da pola bihaca radi u njima
Nek naprave malo duzu pistu da se mogu spustiti vojni kargo avioni za nedaj boze !!