Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt cionizmu. Sloboda Palestini !
Zato Izrael odgovara preko svoje terorističke organizacije Isil napadima na Evropu.Baš su brzi.
Jedna je priča za široke narodne mase, u stvarnosti sve je sasvim obrnuto. Pošto svijet barem djelimično sve češće izbjegava izraelske proizvode u znak podrške Palestincima, ovo je mjera kojom se ti proizvodi "maskiraju" kako bi Izrael smanjio i te minimalne gubitke u trgovinskom bilansu.
sumljam, ja mislim da je ovo potez kojim ce se opravdati pred narodom, jer Izrael terorise Palestinu, i to se i ne krije vise. U jednom trenutku bi morali nesto poduzeti, ovo je za njih najblaza moguca varijanta a da ne ispadnu licemjeri zbog Libije i sl. Nemoj misliti da Europske vlade nece iskoristiti priliku da paznju skrenu na bilo sta osim ekonomije EU-a i Izbjeglicke krize. Mislim da cemo jos vise ovakvih poteza ili barem kritika na Izrael vidjeti kako EU bude dublje tonuo.
Tačno, slažem se @wolf sa tobom. Samo je to istina, kao lafo malo po prstima a na kraju ipak će izvući korist!
Pošto mi mi je komentar izbrisan da ga ponovim:Zato Izrael odgovara preko svoje terorističke organizacije Isil napadima na Evropu.Baš su brzi.
Dobar konentar da nije retardiran.
Normalno, kad to i nije Israel ... logično ... !!!
Crknite cifuti, ovaj Benjamin NAyatanayahooo je dosadan ko proliv
islamska drzava i izrael su jedno te isto treba unistiti i jedno i drugo tako ce se ovaj svijet smiriti.
Da nema Zidova na tim okupiranim teritorijama, nebi ovi ni imali sta izvoziti u EU. Mozda kamilja govna...A svalako Palestinci profitiraju, posto su zaposleni u proizvodnji i zaradjuju kao i Izraelci na istom poslu. To je samo na stetu obicnih radnika - u ovom slucaju Palestinaca. Zato ako neko hoce da im pomogne, neka kupuje sa okupiranih teritorija, kako bi ocuvali palestinska radna mjesta.
*ebemi se i za izrael i za palestinu...kupovat ću ono što mi se sviđa, šta me boli qurac gdje se proizvodi
Ovi semitski narodi stalno igraju na kartu anti-necega..antisemitizam..islamofobija.. Profesionalne zrtve, majkem... a sve da bi izganjali neki povoljni status u odnosu na druge..
Ili recimo halal certifikati..imaju i zidovi svoje certifikate.. u sustini..svaki proizvod mora da plati njima mali procenat..da ga oni "provjere" da bi se mogao prodavati..koja mafija..
Sasvim ispravna odluka jer su to okupirana podrucja. Bravo EU.
free palestine
_"Premijer Izraela Benjamin Netanyahu nazvao je zemlje EU licemjernim optužujući ih za duple standarde, a jedan od ministara iz izraelske vlade kazao je kako je riječ o prekrivenom anitsemitizmu." Haha, riječ o antisemitizmu? Sad krivi drugi? A ne vi? Pa kako ste posijali, sad to i žanjite.
to hitlerovi potomci. nastavite tamo gdje je firer stao. nije džaba ubijao jevreje. smradovi najveći i najveće zlo ovoga svijeta.
sta se dosada cekalo i sa ostalih okupiranih podrucja kad je poznato da su him kolonijalne vlasti engleske ostavile 22\ drzavnog posjeda ostalo je okupirana privatna imovina palestinaca
Prasina u oci zbog drugih problema,a Izraelu odmah antisemitizam,potrosili ste sve svoje mrtve jos malo pa nestalo ccc ni normalni Jevreji vas ne vole a da ko o cemu,kurva o postenju.
"Premijer Izraela Benjamin Netanyahu nazvao je zemlje EU licemjernim optužujući ih za duple standarde, a jedan od ministara iz izraelske vlade kazao je kako je riječ o prekrivenom anitsemitizmu." E jesu se nasli ko ce pricati o duplim standardima... Nasla se kurva da prica o postenju.
Posipanje pepelom. Palestini treba pomoći da postane država na svome tlu, to je obaveza EU, Amerike, Rusije i Kine. Oni to mogu ako hoće. Ovo igranje sa "Made in .... " je bacanje prašine u oči.