Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S#it's fu(ked up!
dzaba kad su poljaci blokirali granicu, doduše slab nam te vijesti dolaze al ne daju se poljaci nisu retardi
U EU odmah radne dozvole, besplatni stanovi, besplatan parking, oslobodjeni carina, oruzje, keš 130 milijardi €, ?? Da su BiH i HR devedesetih 20% od toga imale u pocetku rata? Eeeeeeee
neam ja nista ni sa jednim ni sa drugim / al sta ti imas ponudit evropi? ukri imaju najvecu atomsku centralu u evropi..... mi i qrwati samo zaokruzujemo teritorijalno spornu interesnu sferu..... a i to su prodane drzave 100% sa svim resursima a ginulo se nemilice za to nesto zasta se danas izdaju mjenice i vrijednosni papiri.... samo ce glupan ratovat..... pametan ovo gore vec sve zna.