Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako nama prolazi ovaj život
EU se vec navukla na kineske baterije, kina je u svakom segmenté 15 godina ispred Evrope u razvoju elektricnih automobila.Da nepricamo o resursima koji su potrebni za proizvidnju baterija, koje Kina ima 90% sirom svijeta pod kontrolom.Crtani koji je zapad prespavao.
“Snažne mjere” to je najodrpanija fraza EU Ja ću se kao “snažno “ založit za nešto ali to nešto odnosno resurs ja nemam ???
Kad smo debili. Rus ti prodaje povoljnu naftu, Kinez povoljnu bateriju, niko te krivo nije ni pogledao. JOK! Hajmo mi s Amerima da im pomognemo u osvajanju svijeta, unistenju Rusije i Kine (koji nas nisu krivo ni pogledali), a kad nam sva djeca izginu za americke interese, ni tad necemo doci pameti. A do tada cemo imati dobru i vrrrrlo skupu zapadnu energiju. Europa je stvarno otisla u neku stvar.
Neka krenu kopati po EU, ima litijuma na sve strane po Europi, u Portugalu najviše. Neka usklade propise, izdaju brze dozvole i da se krene to čim prije, kad su već takve neke zelene rokove skovali pomahnitali eu birokrate, odlijepljeni od realnosti.
Cuvaju svoje resurse za posle 🤪
Evropa sve više liči na proplupalu neudatu tetku od 48 kuka.
Razlog zasto EU ne odustaje od kolonizacije afrike
Novinarcicu, ne mozes slang koristiti za pisanje. "NAVUCI"???? Nije ti ovo party sa jaranima gdje ti pola mozga ne radi zbog alkohola
Zar nece u Madjarskoj i BiH proizvodit baterije?
Ako govorimo "okupirani Krim", onda moramo i "okupirano Podrinje" i "okupirana Posavina", inače sami sebe ne poštujemo.
Okupirano od koga? Od domaceg zivlja koje je rodjeno tamo? Mislim i na Krim i na Posavinu i Podrinje i Potkurnje i Zakurnje
Okupirano od onih koji su izvršili genocid