Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo smijenite razne uhljebe koji nista ne rade a uzimaju ogromne plate
Slazem se, kancelarije prepune, a vjecito cekas na nesto jer bas tog koji tebi treba nikad nema ba poslu…
Trojka nas je debeeeelo izvarala, njihovim dolaskom na vlast cijene životnih potreba skaču kao nekad u YU
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I kazu elektricna auta buducnost. Sad znamo i zasto, da bi placali skuplje struju.
Stiže na naplatu građanima rad nametnute vlade predvođene Nikšićem. Ovo je još početak. Već se se zadužili oko milijardu. Elektroprivredom upravlja osoba čije je prethodno radno mjesto bio vodovod.
pa nisi valjda mislio da kad jednom budu sva el vozila da ce biti jeftinije od nafte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje su pametni? Organizacija i i svi na ulice
jbm mamicu idiotu koji je kao izračunao tu prosječnu potrošnju, čista laž nesposobnih nametnutih idiota, bez da se grijem na struju mjesečna potrošnja ne može biti manja od 450 kw, bajler, veš mašina, sušilica, frižider, to svako domaćinstvo ima, treba vas nametnute idiote metlom što prije pomesti tj protjerati s vlasti, sve ste bagro uništili a još nas i prezadužili kod MMF-a
Odmah vas treba tužiti, kuća s 2 sijalice bojlerom i frižiderom troši 300kw mjesečno
Naravno. Treba izaci na ulice. Pa dokle ovako
Ko to trosi 268 kilovata Može odma da izbaci ves masinu i da peru na ruke.Znadeli narod da su u njih plate trenutno najviše od svih u BiH.To su ugljebi u kojih je topli obrok veci nego dnevnica u pola privatni firmi Imam rodaka koji radi u El privredi dobro znam.Nagrade novčane svako 10 god rada. Katastrofalno sta nam rade.
Ja u CH gdje se svakodnevno pali el. šporet trošim oko 200 CHF (400 KM) za 3 mjeseca!!!!! Pa skuplja je struja u BiH nego u Švicarskoj!!!
Pa jel hoce svijet da se prelazi na struju. Pa kad se pređe poskupi. Ma pocet cu lozit gume, eto nek pocrkamo. Nabacate zgrade bespravno, bez ikakvog uređenja.. zrak ne cirkulise. Apelujete na grijanje na struju.. i sada ovo. Fuj.
1. Smanjiti zagadjenje grada ne koristenjem uglja za zagrijavanje stambenih jedinica 2. Sad kada je narod masovno presao na struju podignite cijene 3. Pelet poskupljao duplo i opet po ledzima zadnjih korisnika kojih ima najvise Cista pljacka gradjana a svi sutimo. Svi na ulice i pokazati vise da nemoze svaki oporavak firmi i pljacke pravdati preko ledza gradzana
Teorija za naucnike...
Čuj 268 kWh mjesečno pa to znači 400.000 nema nikakav uredjaj koja budala vodi ovu statistiku
Nametnuta vlast pada na izborima.
Sto ste se grijali na struju grijali ste se....
Zadnji put cijene promijenjene 1.1.2015. Imate pravo jednom pogadjati ko je (i tada) bio premijer FBIH, i koja stranka je upravljala EP BIH.
Krenuli su u unistenje malog covjeka.
Sreca pa nece biti ultra crvena tarifa, ta bi mene kacala. Posto ce vece porodice sada i vece racune da placaju, vrijeme je da svako dijete dobija djeciji doplatak, da to prestane biti socijalna kategorija.
To je pljačka tko danas troši 268 kw niko ispod 600 kilovata skoro da nema porodice koja ne troši toliko