Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LINK: http://www.6yka.com/novost/30274/gradanski-neposluh-za-spas-neretve
4JB4S7 , [url=http://yiqphfnpblrp.com/]yiqphfnpblrp[/url], [link=http://sbeywuvzsksh.com/]sbeywuvzsksh[/link], http://iiejfixdvsvo.com/
yeTM9S mjfynreesyaz
Pouzdano znam da i sam predsednik cita ovo tvoj blog, pa cu biti slodboan da ga zamolim da on sam kaze koju pametnu kroz komentar Posle njega cu ja da pametujem..
I ko je sada ovdje realan kada kažemo da je Bh protektorat i podijeljena država; a vi pričate o BH 100%:) A jest mi drago:))
Ima Boga, svi cete vi u Pakao i Srbi i Hrvati.
Ode neretva ;D. HALO GLUPI MOSTARCI ODE VAM NERETVA BUDALE GLUPE, STO SE NE DIGNETE?
Pa ko vodi vanjsku politiku u ovoj državi, Predsjedništvo, MVP ili može kako ko stigne. Koga sada treba smijeniti, Radmanovića, Komšića ili Izetbegovića? Mislio sam da bar Hrvatska poštuje državu BiH i njene institucije, ali sam se očigledno prevario. Ponovo kao 92\'.g. udruženo Srbija i Hrvatska atakuju na prirodne resurse BiH bez saglasnosti države BiH. Nova agresija!
Za prijateljske odnose s RS, i mir.
Superiska ! Gradicemo Hidroelektrane na Drini;-Srpska-Srbija i u Serpskoj Hercegovini; Srpska-Hrvatska. Nema Poturica u tim dilovima ni u promilima [pardon ima ih ali u k...u ] Sto ti se brzo vremena mijenjaju ! Nece dugo vremena proci kada ce se Poturice u ovim krajevima traziti lucem kao primjer ostatka Turskih zuluma nad Hriscanima.
..mene samo zanima kako ovima iz pederacije ne smeta kad manji bh entitet postpisuje ugovore sa \'rvatskom...
...he dubrovnik 2, stepen iskoristivosti 23%...niže od vjetroturbina :)
Zar ne rece neki dan Milanovic da ce prvo sacekati izvjestaj ekologa?
Mogu oni potpisivati stahoce, ali graditi se nece, jer bi to unistilo dolinu Neretve, tj slana morska voda bi dosla cak do Capljine. To hrvati koji dole zive, nece dozvoliti.
bez muslimanskih 24%, sve funkcioniše perfektno.