Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za par godina prema obavezi koju namece evropa moce se birati od koga da kupis struju...pa cemo vidjeti ko ce nam dati jeftinije... budimo realni ljudi
Pored elektrane u kaknju protice jedan \"maleni potocic\" , zove se RIJEKA BOSNA. Pored takog prirodnog blagostanja i izvora energije,koja doslovno protice kroz elektranu,oni dovode plin iz Rusije,Ukrajine ili vec odakle sve ne.A da ne govorimo sta ce biti s Nasim rudarima i sl...Ovo nije pozitiva dana,ova vijest je negativa decenije...
Rudari koji su već otpušteni zbog prelaska pod elektroprivredu sigurno nisu sretni.
Šteta što oni ne mogu dobiti konkurenciju kao BH Telecom. Zato mogu šta hoće i kad im se hoće. Još se hvale dobitkom. Lopovi jedni.
Izgleda da su ovi iz elektroenergetske ekipe shvatili da propaganda na TV1 nije dovoljno pa sad podmazuju i ostale medije.
struja u bih je nacionalno blago i treba je građanima dati za 70%jeftinije jer su nasi djedovi,ocevi pa i mi ginuli za ova bogatstva
T osve, opet preko naših leđa. Priključak za struju poskupio. struja stalno poskupljuje, uzeli su i rudnike,a opet uspiju biti u minusu. Stvarno, svaka vam čast.
Recite nam ko je prodao...Mi studenti cemo ih zaustaviti, vratiti Bosni bosansko...
auuu sto su nekoga potkupili.. hallo novinar, jesu li te makar dobro podmazali ili si u rodjackim vezama sa ekipom pa pises iz srca?!
Ne bih se baš složio da je ovo pozitivna vijest, jer ovo je početak kraja rudarstva u BiH što će za posljedicu imati i gubitak velikog broja radnih mjesta!!!
Znaci poskupice struja. I gas takodje.
em vas u paksu udaram
Mašala mašala, imamo i mi klikeraša koji nešto i odrade u pozitivnom smislu....