Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, ovo je definitivno svjetli primjer kako treba funkcionisati drzava... Svaka cast!
A zato sad potražuju ove multimilionske dugove državnih firmi...
ovo je dokaz da se u BiH moze popraviti ekonomska slika kada su pravi ljudi na pravome mjestu, svaka cast ljudima koji rukovode ovom kompanijom
Primjer koliko je bitno na čelu kompanije imati sposobnog čovjeka! Kol'ko se sjećam, prije su vijesti vezane za EPBiH bile isključivo dugovi, a otkad je Grabovica tu, čitamo, slušamo i svjedočimo novim projektima, razvoju, rekonstrukciji, ulaganju, izgradnji... respect!
elektroprivreda se preporodila kako ju je preuzelo novo rukovodstvo na celu sa Grabovicom, godinama se nista nije investiralo a sad za kratko vrijeme poboljsala se situacija i u rudarstvu i u ostalim energetskim sektorima
lijepo je vidjeti da se nesto radi a Grabovica pokazuje da sredstva za ulaganja postoje i da je najbolji nacin da to rade drzavne firme zato nema privatizacije grasa a i hidrogradnju treba "spasiti" SDA je u ovih 20 godina rasprodala vecinu drzavnih firmi i sebi namirila dzepove bez razmisljanja o tome koje su posljedice i kako ce te firme uopce u buducnosti poslovati.