Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mogli spasiti KTK. Tekstilna industrija nažalost ne može konkurisati Bangladešu koji radnicima daje plate 11 € mjesečno. Hrvatska dijaspora se seli iz BiH u Njemačku, te svakako nemamo radnika. Da sam Čovića i HDZ ovdje imao na raspolaganju, nabili bismo dug na pola milijarde, ali ne daju ovi Bošnjaci više, đubrad jedna...
Slabo ste vi iz HDZ-a regrutovali botove protiv SDA. Da biste oborili SDA, trebaju vam mnogo veći resursi. Blokiranje Doma naroda i nepismeni krezzubi botovi hrvatske dijaspore u BiH vam tu neće pomoći. Džaba ste uništili opoziciju kod Bošnjaka i pomogli da DF i SDA razvale iduće izbore.
Hidrogradnja, Krivaja, GP Bosna, KTK Visoko, Sipad... tu su negdje i GRAS i Energopetrol... Noorood znoooo kako se upravlja, sto zemljom sto preduzecima!
Zeljezara Zenica... 22000 radnika,nije cigla falila iza rata i tad stupaju na scenu vrli ekonomisti Silajdjic&co sa kuvajcanima i pocinje rock and roll.. Recept je uspjesno koristen u vecini firmi u BiH,prodaj radnicima za certifikate, dugovi,rasprodaj zalihe,uzmi kredit,stecaj,rasprodaja imovine tajkunima, bijeda na biro i na ulicu.. i to je to,nasa stvarnost.
Rudnici, Energoinvest, GRAS,...
Zar nisu lopovi prodali vec sve sto je valjalo?
Kupit će AS Jelah ili kako je sada AS HOLDING, .. to je to ,.. tako ide i Borac i Napredak i AS KOMERC, itd...
Zasto se uvijek potencira da je drzavno vlasnistvo bolje od privatnog? Miliona primjera u svijetu i ovdje govore upravo suprotno. Ne moze nesto sto je svacije takmiciti se sa ljudima koji su u privatnu kompaniju ulozili svoj vlastiti novac, vrijeme, krv, znoj... Mozemo mi pricati da treba sacekati bolju vlasti, ali to je samo utopija.
nek ste vi ubili KTK.... onakav GIGANT... Mulo se u grobu okrece... smradovi, prokleti!
SDA je TER...ORIS..ICKA organizacija! Bakir u 145 danu SPECIJALNOG rata.....Kada dodje vrijeme, ako istuces jednog clana mafije, kao da si nahranio 1000 gladnih!
Zašto tužilaštvo u BIH ne istražuje kako i zašto su se stvorili dugovi od desetina i stotina miliona KM u sličnim preduzećima širom BIH?! Direktor svake te firme je krivično odgovoran za dovođenje firme u gubitak, isto kao i Nadzorni odbor koji mora pratiti finansijske izvještaje.
Da tužilaštvo radi svoj posao kako treba, svi ali svi bivši direktori zaduženih preduzeća i njihovi Nadzorni odbori bi bili u zatvorima, a imovina bi ima se zaplijenila, jer je ta imovina kupljena pokradenim novcem
bolnica u Mostaru 100 miliona duga al i dalje radi, zamisli koliko su onda jaki dobavljaci koji mogu bez problema podnjeti milionska potrazivanja i dalje rade sa bolnicom, to se ne moze nauciti na fakultetu niti ima u knjigama objasnjenje kako, zasto zbog cega,
sta je KTK pitam za kolegu posto ne zna naci na googlu
@Mostar 1982 Kozarsko-Textilni-Kombinat Visoko.... Gigant u 60., 70. i 80-tih...
Asmir Hodzic Rasid Kalota Adnan Smailbegovic Hvala vam za unistenu privredu i proizvodnju u Visokom.
Ovo se NEKO ZAJEBAVA !!! Bakir kaže da STOJIMO DOBRO !!!
propast ktk visoko je sda remek djelo
@naftalin 100 %
sabahajrola sda glasaci ebo vam bakir i kompanija mater
Ukidanjem kantona soasavamo fabrike
A kozne jakne strasne pravili
Inace firme samo propadaju u BiH, nigdje u svijetu firma nikad nije propala, ne daj Boze reci da je propala firma u Njemackoj, jeste i dokkucrrcili s tolikom mrznjom prema BiH.