Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bolan u dugovima, a potražnja uglja kao nikada? Kamionddžije nosaju spiskove ljudi koji su im se upisali prije 7 mjeseci. Prazni podrumi, a pojma nemaju kada će i da li će ugalj dobiti. Tržište imate bar sada kada je kriza za energente. Nabili cijene na 250 KM, a nema ni lopate. Da li se čeka da poskupi kao pelet?
Rudarima otkaze i masine da ih zamijene
Daš nekome novi ugovor na koncesiju od 30 godina a da ti isti pri tome još nije platio dug od 8 miliona ?!?!
Pa lakse dat milion onim sto odlucuju i svi na dobitku osim drzave sto je u minusu 7 miliona
I kazu nema para u budzetu TK? Ima samo inspekcije ne rade svoj posao. Svaki 10 racun za pdv se otkuca u tuzlanskim kaficima pogotovo u nocnim satima. Inspektori lokalni zatvore oci....Cevabdzinice, pekare, burekdzinice slasticarne..nece ostati u Bosni te crne pare vec idu na Zlatibor, Hrvatsku, Kosovo, Tursku..koji apartman tamo da se ima. Inspektori dobijsju nove telefone svaka 3 mjeseca...sta mislite od koga...od svercera telefona a nema njih puno u TK..
Kada se treba boriti za opce dobro i pravdu svi sa-ucesnici sute. Neki trpe, neki se boje, a velika vecina jednostavno ne zeli da reaguje. Jer, logika je neka ta nek' je meni dobro, imam platu, a oni nek se "kolju". Nikad se niko nije pobunio sto mu firma duguje drzavi. A kad pocnu njemu licno dugovati e onda se ide protestvovat. Zato ovakve primjere, bio to rudnik ili bilo koja organizacija, treba sve pozatvarat, blokirat racune dok se ne izmire dugovanja. Ako treba i hapsit!