Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala firmuca nastala u garazi, sve sto su imali je zelja i ambicija, a ne kukanje i ispijanje kafa po cijeli dan. I vremenom se trud isplatio. Svaka cast
Cestitke, od srca! Kad bi se svi ponasali na isti nacin, proizvodili i prodavali vani, gdje bi nam kraj bio.
Drpaš, a?
Lijepa vijest :) Super su im proizvodi!
Profesorica nam je pricala kako je vlasnik imao problema sa alergijom i nista nije nasao sto bi mu pomoglo, i tako krene sam praviti prirodne sapune, i razvije biznis, Dr Pasha je postao poznati brand u nasoj zemlji, a nadam se i u drugim da ce. Sretno!
upravu si, bila je na jazeeri reportaza, il nesto, nedavno, i bas vlasnik pricao o nastanuku Dr Pasha. Nemam pojma kako se zove.
Koristio jednom super proizvodi jest da je malo poskupo za nas džep, skopo je dat cener za sapun ali eto ko moze nek uzme
Super. Drago mi je.
@BuggsBunny Pa eto nemam ništa konkretno, ali mi je puna kapa ružnih i tragičnih vijesti tako da mi je zbog ove drago. Eto.
Vala mi bas drago. Samo naprijed.