Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzela vas Bojnakova lopatom!
https://faktor. ba /vijest/durakovic-dodik-ne-prica-uzalud-trojka-je-servilna-kao-ruska-zaprega-troika-gazda-sjedi-i-njome-upravlja/220498
Gospodo dobitnici subvencije, da ista razumijete ekonomiju znali biste da ukoliko se vama daju pare, te ce se pare inflatornim kretanjima prelit na konacnu cijenu stana. Kao u Hrvatskoj gdje se zbog ANP (godisnje subvencije za kupnju nekretnina) dolazi do ogromnog rasta cijena stanova. Nije ovo komunizam vise, sjedite i zaradite novac i kupite sebi stan, auto, ljetovanje itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahaha,častio ih kanton jednim kvadratom stana. Hahhhaha
Gospodo dobitnici subvencije, da ista razumijete ekonomiju znali biste da ukoliko se vama daju pare, te ce se pare inflatornim kretanjima prelit na konacnu cijenu stana. Kao u Hrvatskoj gdje se zbog ANP (godisnje subvencije za kupnju nekretnina) dolazi do ogromnog rasta cijena stanova. Nije ovo komunizam vise, sjedite i zaradite novac i kupite sebi stan, auto, ljetovanje itd.
sta treba da ih casti sa 50 kvadrata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aplikantima iz Kantona dati po 12k, ostalima linearno sta ostane!
Ovo treba ukinuti. Jer dosta njih se bahati kupuje skupe stanove i onda traze subvenciju. Ovdje u opste ne dobije onaj kome stvarno treba. Svi ni stanovr na dobroj lokaciji.
Ne mozes ni kvadrat kupiti
Vecina ce vas svakako te pare potrositi na ajfone
Sramota stvarno, mozda je najbolje da se nadje novi nacin za subvencioniranje mladih u kupovini prve nekretnine jer ovo je stvarno jadno. Mene stid vaseg stida.
Kupuju stanove od 150-200 000 i bune se zbog subvencije da li ce biti 2.5 ili 3.5%??? O cemu pricamo? Ne treba im dati ništa, a sredstva usmjeriti onima u stvarnoj potrebi
Niko nije kupio taj stan od kesa idiote, vec od visedecenijskog kredita majmune. Kredit moze biti onolki kolka je i vrijednost stana. Za opremanje i porez moras ustedeti, eto za sta treba pomoc drzave.
Neka rasporede sredstva na osnovu broja bodova. Neka neko sjedne i malo se potrudi i izracuna. Malo excel, koju tabelicu i sve fer i transparentno. Ako su vec pompezno najavljivali 12.000 KM neka i krenu od te cifre, pa neka je bar neko dobije.
Gledam skupstinu I ne mogu da vjerujem ko Nas vodi
Rijetko nesposobns vlast, a nisu imali težak zadatak poslije SDA.
Jedini kanton u kojem dobijaju neku konkretnu subvenciju i opet neko ima neku primjedbu.
Djeca politicara,djeca dijaspore,djeca ratnih profitera,djeca narko dilera,djeca kamatara i reketasa su na ovim listama,svi su platili kesom,znaci bez ucesca kredita i banaka,pod hitno sve treba policija i tuzilastvo ispitati odakle toliki novac.
moji su kupili stan... posteno zaradjen do zadnjeg feninga. Tezak truda i rad majke i oca... I sad ja treba da dobijem popisanih 4800 maraka za stan od 120k dok ce neki guzonja sa liste koji je kupio stan od 300/400k dobiti to isto i meni uskratit dodatnih 6000km. Ovo je trebalo ograniciti samo na stanove vrijednosti do 130k
Trojanski lažovi.
Ne dajte nikome nista!!!! Povucite pare nazad, ulozite u tehnoparkove i obrazovanje!
Kad imate plate za kredite šta će vam onda subvencija.
Tako je. Nema nigdje na svijetu da prvi koji ima 80 bodova dobije isto koliko i posljednji koji ima 30.
ha ha najlakše djece nafilovat i postat socijalni problem i kmecit za stan