Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potaknimo stvaranje novih biznisa i proizvoda i prestanimo biti uhljebistan. Organizirajmo proteste da se firma moze otvoriti za dan, a ne 37 dana.
ja se nadam da nece kupusa biti jedno 5 god, brate ovi fast fudovi smoriše kupus salatom, koliko stave kupusa ne mozes zagristi, a turi krisku paradaiza vidis krozanj -.-
Ja mislim da je tajna uspjeha razvaljivanja regionalnih pjevackih takmicenja (Zvijezde Granda, X Factor itd.) od strane Bosnjaka u kupusu.
Zanimljivo da klix ne prenosi ovo: http://nap.ba/new/vijest.php?id=14059 Zato imamo 100 clanaka o glupostima...Pitam se da li ih ovi iz RS-a kontrolisu?
kupis da valja zec bi bio ko tele
Ma nista ne kupuj pa ni da valja.
Šta ba vi imate pričat kakav je kupus? Ako nije zeko reko đaba vam sve.
i jos da nam kuruz rodi, bicemo ko svicarska
I jos da na vrbi rodi grozdje,bili bi ko Francuska.
I još da vas dvojica ne prdite, rekli bi da je dobar kupus.
KUPUS KRMETINA I RAKIJA I NEMA SMRTI