Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITAJ BAKIRA IZMETBEGOVIĆA,PENISA PIZDIĆA I FADILA "OPROSTI" GOVNALIĆA??
Bakira je mmf tolko' isprepado da vise ni poslije djume ne smije izjavu dati
Ne znam Đonlagiću o kojoj vlasti ti pričaš? Ta vlast je vlast samo za sebe, a zaboli njih uhce za narod i njihove probleme! Vlast koja održava državu na kredit, nije nikakva vlast! Vlast koja ne zna voditi državu, nije nikakva vlast! Vlast čiji je narod totalno nezadovoljan, nije nikakva vlast!!!
Država BiH odmah mora uvesti prinudnu u pravu u sve firme Agrokora u BiH i zaštiti sva prava građana i firmi - dobavljača iz BiH. Imovina Agrokora je dovoljna da se pokriju sve štete nastale padom ove firme. Ako se desi kao sa Tuš-em onda i entitetske i državna vlada moraju odmah da daju ostavke! U suprotnom imaće više desetina hiljada ljudi na ulicama - oni koji su direktno oštećeni. Takođe i onih koji će indiriketno platiti neznanje i nemoć vlada u BiH.
DF - ovac koji uzima dio medijskog prostora da se promoviše i u tu svrhu se razbacuje sa pozicijom na faksu. A studenti znaju i kakav je profesor.
Djonlagiću, u kojoj si to ti kompaniji radio, nešto se ne sjećam...lako je palamuditi studentima i sjediti u Parlamentu...nemaš ti pojma kako se vode multinacionalke...poklopi se bgt. Il je to da se ubere još koja para...Klasični uhljup i šupljikator, koji je samo tu da opstruiše sve.
ma boli ih q__rac
Kakav je ovo šupljak, najdebilniji profesor i papčina!! Ti daješ ocjenu stanja u agrokoru!
Ovaj dzonlagic je ko clan supljeg df-a ..i petlja... ministar Sarovic je vec nekidan reko da su vec poceli pregovore sa agrokorom...
Ja mislim da drzava BiH treba da dize Agrokor i spasava Hrvatsku ekonomiju.Vidite da je sve to iz Gruda i Viteza.Sve je to radilo dok je bilo para za razvoj Rvatske demokratske zemlj.Oni se osilili pa poceli Ustasovati,svijet vidio da je to samo gomila krimosa i hostaplera.Pa im okrenuo ledja.Poslije se Rvatska okrenula BiH,glavni biznis im je u BiH sad i to ode u tri lijele njihove.Nema raja para ni za kruha,oni misle da mi iz guzice izvlacimo eure.
@yugodrp Sto je to "ustasovanje"? Sto je to "Rvatska"?
Njih to ne interesuje jer nema njih u tome
Ekonomski strucnjaci za zavrsenim prestiznim fakultetom iz Travnika ili Viteza ..da negovorim o jos prestiznijim fakultetom u Busovaci ili Sirokom brijegu ....oni nisu zavrsavali fakultet da bi rijesavali ekonomska pitanja Bosne ,,,naprotiv oni fax zavrsili da bi dobili fotelju a rijesavanje ekonomije u bih ..pa to rade presijednici stranaka koji su veci bilmezi nego li ovi sa kojekakvim diplomama .....
RBiH je prodata 1992. na referendumu, Muslimanski narod je prodat 1993. u Holidey Inn-u, jedino što je građanima preostalo je kofer koji će sa sobom ponijeti u svijet.
Čuj gdje je sastanak !! Pa u KAFANI, gdje bi drugo !
Predstavnici vlasti su polahko počeli puniti zatvore. Daj Bože da ostanu, nikad ne izašli!!!
Stvar je u tome sto mi nemamo ekonomskih strucnjaka koji bi mogli da progutaju ovako krupan zalogaj kao sto je Agrokor. Zasto ovaj profesor i njemu slicni eksperti nije ponudio svoju ekspertizu drzavi. Jedno je predavati na fakultetu, a restrukturiranje preduzeca, management itd je nesto sasvim drugo. Za ovo je potrebna PRAKSA. U drzavi gdje ozbiljna ekonomija ne postoji, ne mozemo ocekivati da imamo strucnjake iz te oblasti, a novaca nemamo da dovedemo neke iz vana.
oni samo SASTANCE kad imaju direkan finansijski interes