Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena lupa ko maksim po diviziji hvali se uhljebljenju inzinjera. Zavod kao da je iz Andersonovih bajki. Vani od gradskog prevoza do saobracaja katastrofa kako bi rekli Japanci za nase ceste samojama. Oko Vjecnice uz sine do titove od rupa i sahtova ispadaju lezajevi. Saobracaj prenatrpan alternativa nema mislis da je doticna primjer nesposobne osobe ali politicki podobne.
Ma fulili Zavod novinari 99%.Trebali u Zavod za planiranje,zenu cijeli intervju ispituju o UP-u novom o kojem ona veze nema hahahaha.
10 godina Sda ne vlada Sarajevom, sta se u medjuvremenu desilo, opći kolaps sigurnosti, saobracaja, komunalija, al nek nije Sda oa makar bilo gore sto bi reko Nenad sa FaceTV. E moja Kasabo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je ona sto cijeli mandat otvara garazu kod hitne?
Med i mlijeko i zavodu...nista ova konkretno ne uradi..puno suplje..ko da SDA i NIP su jedna stranka.
Jedna tužba blokira južnu longitudinalu vec deceniju!? Da li su ovi ljudi normalni to kažu da nisu u stanju riješiti..
Dragi Klix citatelji, Ova zemlja je korupcionaska, ciravo drustvo je lorumpirano do srzi. I vi ste sastavni dio toga. Jedino razbijanjemm korupcije se nesto moze popraviti. Ali i ti druze/drugarice trebas 'zasukati rukave' i dati svoj doprinos borbi protiv korupcije! A ne samo pametovati i reci 'Ih, ja tu ne mogu nista uciniti'. Svaki od vas bi da bude izuzetak, da dobije nesto a ds sam nista ne ucini..
Navedite sve OTVORENE, a NE ZAVRŠENE projekte(sa datumima) Ima ih na STOTINE. Ko je ODGOVORAN ???
haj sve al kako ces zatvorit od marijin dvora nemate parkinge adekvatne da ostavi covjek auto i da ode pjeske gore.... plus parking tipa u bbi 3 km bio 15min bio 1h nema smisla da dizete ove uhljebe kao da nesto rade, al za sta druze 3 km za parkirano auto je l na sta se svijet doveo.....ccccc treba rat jedan restart opasan za ove sto spavaju
Tandara mandara iz suplje u prazno.Uvijek neko opravdanje.Stali kod kruznog na hrasnom a na grnavici nikada ne zapocese izgradnju zgrade tj. uklanjanje stare
Vidimo po auto putu 25 g kako vas nije sramota
Izjava da se zatvori saobracaj do carsije je prekucala igricu. Treba zivi u iluziji ili bajki? Izjava za otkaz
....imamo "fine pomeke" na rjesavanju probleba na Južnoj longitudinali. FALA, sve si nam objasnila. Obzirom da si koristila međunarodnu jedinicu "fini pomak" mi tačno znamo kada bi to moglo biti završeno. Marš!
Vidi samo ovo pitanje pismeno: "Da li to znači da je riješeno pitanje zgrade na Grbavici?" i odgovor nepismeni -"Vi tu morate riješiti 73 stana." Koji mi??? Sta mi imamo s tim. Nije naucila u skoli govor u trecem licu. Ko postavi ublehu i ko je gura pitam se. Svako danas moze biti direktor sudeci prema ovoj.
Gospodjo sta je sa Loto-om 3B od Vlakova do Mostarskog raskršća, zasto to novinari ne istraze zasto to godinama stoji i ko je odgovoran za to?
Ustqnovu koju treba ugasit, posto zadnjih 30 godina nista nije uradeno, sem da su podobmi gradili zgrade gdje treba i gdje ne treba, od neladasnjeg grada napravljeno ruglo
Lopinas teski, cisti primjer uhljeba koji nista nije i ne zna uraditi.
prije ratno nista ne vazi ono je bilo za onu drzavu a posto ste je unistili i nije vam valjala ono stro je oduzela diktatura ne vazi
Zato što radi CEPSOVSKO podobno iškolovani kadar!?
Kruzni tok kod Grasa rade godinu, ono je fakat sramota za Efendica.
A sta ce ti rijesiti taj kruzni? Aplsolutno jista bez nastavka bulevara prema otoci, a ni to ne moze nista rijesiti.
Komunistički režim pitanje vlasništva nije nešto posebno tretirao, valjda uvjeren da neće propasti ostavio je haos vlasničkim odnosima. Onda su došli zeleni kokošari i sve to dodatno zakomplicirali uzimajući, davajući, brišuči,....poslije njih ova ekipa koja manje više nema pojma ni o čemu?! Moj jedini savjet ljudima mlađim od 35 godina, bježite dok još možete, jer mlađi, sigurno, nećete biti.