Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nam Amerike sa svojom demokratijom hahahahaha
A kao do sad se nisu miješali, daj molim te pa mi smo im ko eksperiment. Mravinjak zečenih, plavih i crvenih mrava.
@TicTac Mores li mi ti i temi slicni objasniti sta zelite reci sa "Eto nam Amerike sa svojom demokratijom" ??? Sta za tebe znaci demokratija? Americku vladu je izabrao narod, isto tako i parlament. Kakva je tu kontradiktornost pa uporno serete sa "Amerikanci sire svoju demokratiju"???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad ce Republika Sumska traziti prekrojavanje granica!!! hahahah
"po metodologiji koja bude predviđena projektom istraživanja" sto ne kazete kojom metodom? Nafta i plin se na ovom podrucju moze izvlaciti SAMO frakiranjem, a sta je to proguglajte, evo jedan lik koji slikovito opisuje tu metodu http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/12/30/frakiranje-je-moderni-cernobil-nacin-dobivanja-nafte-koji-uskoro-dolazi-na-balkan/ djaba nam nafta bez pitke vode, a svakako bi ta nafta bila od kompanije koja vrsi iskopavanje (cca 95% kompaniji (shell-u) 5% drzavi (politicarima)) ne racunajuci sicu koju ce dati onima na funkciji u gore pomenutim ministarstvima, a cija su odobrenja i saglasnosti neophodna za citav projekat (zlocin).. ko se bude borio protiv ovog ima moj glas na izborima..
A sta fali frekingu? Ne postoje studije koje kazu da MODERNE metode frakinga stete okolisu! Osim toga: freking steti, a - lozenje miliona tina uglja - 80% auta bez katalizatora u BiH - 95% opcina bez koleltora otpadnih voda - 95% industrije bez preciscaca otpada (Zenica, Tuzla, Bos. Brod, Modrica, Aluminij,...) ne stete okolisu???? Freking je samo KAP U MORU EKOLOSKE KATASTROFE U BIH i nikad nece vise nasteti nego nabrojani problemi!
sarajevo sg ti si lud
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada svjet poicinje koristiti druga energetska sredstva kod nas ce tek zapoceti da traze i izvlace naftu...
KAKO SU NAŠI TRALJAVI, NEĆE NI NALAZIŠTA NAFTE ZNATI ISKORISTITI! DAVNO JE TREBALO BUŠITI! Da su to uradili, možda BiH sada ne bi bila u ovolikoj krizi.
De. Pa da nas Amerikanci poduce o demokratiji.
Sad ce USA da nam ponovo donese "demokratiju".
mi lezimo na nafti
Dubinsko pranje love ;)
Ovo je dobro. Mi dok počenmo istraživat naftu, nestat će je na bliskom istoku.