Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kod nas gorivo 2 km,a trebako bi bit 1,30 po ovoj cijeni barela
Golf 2 na aparatima!
Jedino sto obican narod moze uciniti je da kupuje sto vise kad je jeftino i kupuje sto manje sto je skuplje. To ja radim. To je jedini nacin da se pumpadzije urazume. Dok god narod ovca kupuje isto i kad je skupo i kad je jeftino oni ce drzati cijenu. A sto i nebi ako isto prodaju. Narod je kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto je kod nas gorivo na pumpama 2.11, a vec su dva puta trebali sniziti na 2.00 ? Zasto to ne istrazite ?
iZato sto lopovi vladaju i imaju razne "hife","el.t.oil-e"....
Kod nas u Dodiklandu 1.95 benzin u prosjeku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ce i nastaviti da pada, sve amerika diktira
Naši već 12 dana dodatno pune dzepove..
Zato kod nas benzinskih pumpi ima na pasja preskakala svaki lopov vidio priliku a drzava ni za kurca , lupaju cijene kako im je kurtzu cheif ..Nema konkurencije svi se uortacili i udri po bjedi ... Haj da zarade 20 % oni hoce 200 % , zato suga koja prije nije imala nista sada voza ferrarija tako ti je to u BiH ... SVE PO ZAKONU koji stiti lopove :-)
zašto u BIH ne pada cijena goriva,kada u cijelom svijetu pada i barel je sve jeftiniji.......................
A cijena na pumpma 2KM po L kolika ce biti cijena kada barel se vratigdje realno treba biti iznad 150USD ?
Sta rade sve da oslabe Rusiju..a i ostali debili prihvacaju to...samim tim te drzave isto gube pare velike na maloj cijeni nafte...a SAD i ostali se bogate jer za jeftine pare ce napunite sve rezerve kod sebe...
A kod nas cijene zakucane na 2.11 i neide dole bilo 30 $ ili 80$ kazu pumpadjije imamo zalihe nafte koje smo kupili po 140$.. mamu im pumpadzijsku... a kad je poskupit te zalihe se prodaju odmah poskupljuju...
hocel mozda sad poskupit jer nasi rade odmah suprotne reakcije
Toliko smo apatični taman da je nafta 3.oo km opet nikom ništa,osim naftaškog klana
HIFIN GLADEŽ postavio reklame (nagradna igra Polo) po reklamnim panoima da kupci (ne)vide cijene goriva 2.06KM !!!!!!!!!!!!!!!! ULJUPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boli me briga za naftu plin je zakon,za deset marona sto kilometara lagano
slab ti je ond taj plin rodjo, svaki dizel to predje bez problema.
Jedino sto obican narod moze uciniti je da kupuje sto vise kad je jeftino i kupuje sto manje sto je skuplje. To ja radim. To je jedini nacin da se pumpadzije urazume. Dok god narod ovca kupuje isto i kad je skupo i kad je jeftino oni ce drzati cijenu. A sto i nebi ako isto prodaju. Narod je kriv.
ma kakav pad, nista mi to nismo osjetili.
Kaze jedan Amer, ako cijena nafte dostigne cijenu ispod 50 dolara onda trebate znati da nesto nikako nije uredu!
Hele nejse, da hoće kod nas cijena past na 1 km po litru, pa nek ide svijet u pm..