Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klix mi nešto sumnjiv :( ? kao da vam ide u interes, odobravanje povećanja cijena nafte ! u smislu prije nego što poskupe da mi obavjestimo !
steta sto u bosni nece poskupjeti nafta -mi imamo nafte u rezervi za sledeci 270 godina
kako su brzi objavit da je skocila cjena nafte i o poskupljenju a kad je je trebalo pojeftinit pojeo vuk magarca
142$ po barelu - 2,45 KM 67$ po barelu - 2,11 KM 30 kf razlike na vise nego duploj razlici u cijeni? :) nesto smrdi ovdje.. jel da..
ako ih kojim slučajem nije bilo , bit će ih ..... nek ste vi napomenuli , to je najbitnije
Sta se lozite,frajera je neko platio da obavijesti javnost o novom poskupljenju koje slijedi.Njegova konkretna korist je max sto marki.
Klix jeste debili ***te pa sta javno objavljujete kreteni mrtvi i vi izgleda zivite od tog da narodu mecete medj butine!MRS STOKO NOVINARSKA
pa zar vas vise nije stid dzubrad jedna udarate po sirotinji dokle vise smradovi jedni
U BiH su sirovine uvijek rasle, razvijale se, a potom su mnoge zavrsile i na kljucnim pozicijama u drustvu.
Bilo kako, gorivo je i dalje skupo.
Minimum 5 km / l.
brzo ce i zahtjevi ne brini.......