Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas će čekati par sedmica da smanje za 5 feninga, a do tada će nafta opet poskupiti. Onda i cijena kod nas skače odmah za par sati.
U rs-u benzin 1,89-1,91 cak sam cuo da je negdje i jeftinije
U Doboju 1.60, jucer ja prolazio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
CIJENE NAFTE PADAJU ALI ZATO KOD NAS AKCIZE REDOVNO U USPONU
Pa kad ima na hiljade uhljeba sa dobrim platama, treba to sve poplacati, a s cim?
Plata 5000, a placa stan u centru SESNES maraka
Šta to nama vrijedi kad imamo vlade koje misle da je našim parama najbolje u njihovim džepovima . . .??? Čudi me da nas u bonovima ne plaćaju . . .
PREDLAZEM DA SE BIH PREIMENUJE U UHLJEBLAND.. TKO JE ZA?
Ne mogu oni smanjiti cijenu benzina koliko kod nas drzava moze povecati akcize. DA ga dzaba sipaju u tankerima i dovlace ovdje opet bi bilo 1,30 KM drzavi po litru.
sto to nama pisete da cijene padaju kada valda Pederacije donosi odluku o poskupljenju goriva.... kakve veze imamo mi sa padom barela kada bude skocio onda nam pistie jer ce u nas odmah poskupiti 10pf.
Rusija - PROPO
padaj napadala se
Niste dobro pročitali tekst, a odmah kritikujete. Pa lijepo poše da je niska cijena izazvala gubitak 60 000 radnih mjesta. Naša vlada neda da se i kod nas gube radna mjesta, tako da će velikom mukom održavati cijenu na 2 KM. To je za naše dobro.
Padaj, padaj. Padaj silo i nepravdo.
jebem ti drzavu gdje cobani vladaju svagdje padaju cijene samo kod nas sve naopako
...svejedno... NAŠI naftaši ''razgode'' gorivu materiju pa opet ''trljaju dlan o dlan''. Primjer: PREĐEŠ za 50 KM i sa VEĆIM i sa NIŽIM cijenama isto KILOMETARA.
Ako je posljedica pada cijene ovi ratovi u islamdkim zemljama, onda podrzavam americki vanjsku politiku. Samo rokaj ako ce ostat dizel ispod 2 kerme
Novalic "nece te se vi voziti ispod 2 marke nema sanse, odmah klepaj tamo ministre akcize"
Barel ce biti od 25 do 30$,mozda i manje..
jesu li stigli zahtjevi za poskupljenje kad da ocekujemo