Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na Hifi dizel 2.16 KM a gazda iste naredi da se ISKLJUCE REKLAMNI PANELI sa cjenama da se NE vidi cijena goriva (tek danas ponovo ukljucili valjda ih bilo "stid" jer su najskuplji) !!!!!!!!!! P.S. i Selex snizio cijene dizel na istom 2,01 KM
Treba bojkotovati HIFA benzinske pumpe. Oni kao neka domaca kompanija trebaju da prednjace u snizavanju cijena, makar iz patriotizma prema svom narodu. BOJKOTUJMO PROFITERE.
Evo kod Neskovica danas u Banjaluci 1.88KM benzin 95. Navali narode.
0.7 eura litar u Kanadi
Zato "afirčka šljiva" ne pada.
kod nas je jos diesel 1.16km..a benzin 95ca 1.11
da je nafta 20$ po barelu kod nas gorivo neće spustiti ispod 2KM.. je.u nas kako stignu sa svih strana...
Iran i Rusija bi da budu veliki igrači a nemaju ništa osim nafte odnoso plina. Čim se pojavi alternativa ruskom plinu u Evropi, a pojaviće se, doći će i oni na svoje. Do tada neka pljačkaju i glume neku velesilu.
Od izvoza plina i nafte ne moze zivjeti nacija od 150 miliona ljudi. Ko je god bio u Rusiji, zna da je sve van Moskve jedna velika bijeda i neimastina. Imao sam priliku da budem u Kazanju i Celjabinsku. Znaci: UZAS!!! Celjabinsk je ogroman grad, a citav je opticki gori od nase Zenice koja je za Celjabinsk bogat. Ljudi imaju po 50? penzije.
kod nas ni pojma o tome
ma dizel zakon haha 1.4 tdi i udri :D
Šta nas briga za New York, kod nas vlada harmonizuje cijene samo sa Evropskom unijom, a plate sa Burkinom Faso
eeeeeeee, milence mileno moje, u Bosni i Hercegovini neće nikada, mislim cijena pasti. Ovdje sve, ama baš sve, pada. pada, pada, pada a CIJENE RASTU RASTU RASTU, TREBA GRABLJIVIM ŽIVOTINJAMA NAPUNII `AMBARE. JADNA NAM JE NAŠA MAJKA SA NJIMA OVAKVIM KAKVI SU, AL` IH ZAPADE. OBRAZA NEMAŠ A GUZICI SE NE BOJIŠ, ŠTA SE MOŽE?
U Doboju Nestro 1,99 dizel.
sve je to lijepo ali ja i dalje tocim iz bidona :-) frend vozi gradjevinske masine :-)
sve je to lijepo ali ja i dalje tocim iz bidona :-) frend vozi gradjevinske masine :-)
Rusija na aparatima.
Nek si nam rekao džubre Assadovsko!