Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooooo GAZPROM!! Čuj 1,66KM!!!
Najniža cijena dizela u BiH je na pumpama GAZPROM na Stupu i u Konjicu 1,66 KM!!!!!!
nafta u kategoriji sport
samo nek' je jeftino
Qurac niska cijena na pumpama. Na Zapadnoj obali SAD-a cijena je oko 2.70$ po galonu, a toliko se placalo i prije 4 mjeseca.
Drzava uzima 1 km po litru, zbog autoputeva i ako se za iste zaduzuju... nisu samo lopovi naftasi krivi nego i drzava, treba na drzavnike vrsit pritisak da i oni smanje marzu bar za 0.50 kf po litri.
Normalno, bar meni, za sve što mi ne valja kriva je vlast, a vlast je država ... Zbog toga im se rado i više puta dnevno ženskog roditelja sjećam ... ! ! !
I to je visoka cijena, a o maloprodajnim u BiH ne treba raspravljati već hapsit vlasnike pumpi!