Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ove australije brotnju ne bi mogli dobit. a sto se tice turkisha, vrh vrhova. sportska oprema dzaba, rakije mozes bruku ponijeti, udobna sjedista, fina posada, hrana ludilo. samo turkish od sad. ako ne lete tamo ne idem :D
"Prema ocjeni Skytrax World Airline Awardsa Turkish Airlines je najbolja evropska aviokompanija koju slijede Lufthansa, Swiss, British Airways i grčki Aegean Airlines." A prema ocjeni ziliona drugih (vjerovatno i relevantnijih) izvora, nije ni u top 10; http://www.airlineratings.com/news/205/worlds-best-airlines-awarded-by-airlineratings http://www.worldairlineawards.com/awards_2013/airline2013_top20.htm http://www.omgtoplists.com/facts-2/top-10-best-airlines-in-the-world/ http://en.m.wikipedia.org/wiki/World's_largest_airlines
SAMO DA MI IMAMO NASU BRACU TURKE ONI NAMA LETE KAO ZMAJEVI I MI IGRAMO U BRAZILU ZA NASU BRACU
A kakve veze to ima sa BiH?
BH Airlines - Najbolja kompanija na svijetu koja nema nijedan svoj avion
a skysrpska?????
BHAirlins je bolji
Najbolja aviokompanija na svijetu
Kakve koristi od Emiratesa ako živiš u Bosni kada ne lete u Sarajevo? Turkish je savršen jer za sat i po si u Istanbulu, pa onda gdje god ti želja. Sve i da Emirates leti u Sarajevo, morao bi prvo putovati u Dubai, pa onda recimo u Moskvu, što nema smisla. U 2013 i 2014 godini Turkish je otvorio 36 novih destinacija. Emirates samo 12, Etihad 6, a Qatar 3. Dok Emirates leti na 130 destinacija, Turkish leti na 247 trenutno. Ide im u korist i sam položaj Istanbula, koji je geografski skoro centar svijeta. Range jednog Boinga 777 iz Istanbula pokriva citav svijet.
Letio sam da Turkishom, Qatarom, Emiratesom i Thai Turkish: dobra usluga, ali je Istanbul-IST katastrofalan aerodrom. Nedo Bog nikome guzve i nanerviranih ljudi na Atatürku. Qatar: takodjer aerodrom u Dohi je nocna mora. Guzva, mal prostor, 40 stepeni ispred aerodroma a kad cekas na Bus za avion ispred Gate-a bude i 50 stepeni radi vrelog asfalta. Stari aerodrom nema mostove... Emirates: ekstra usluga, avioni stari samo nekoliko godina, jako pristupacne cijene za Australiju (platio sam 980€ iz Beca povratnu kartu za Sydney). Thai: ekstra usluga, moderni i super opremljeno Boeing 747, novi aerodrom u Bangkoku. Od nabrojanih moguce reci da je Thai najbolja, a Turkish "najgora". Mada je najgora glupa rijec. To je kao da poredis: D&G ili Gucci naocale. Nigdje veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)