Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjeni konfederalni balkan bi bio gigant koji bi parirao EU.Medjutim instalirani čobani zagovaraju torove i lože zapjenjene narodne mase.Niko nam nije kriv.
Sad ne bi, jer smo zaostali 30 godina al da je pamet od kadije ko do kadije.
Ma kad kažem balkan mislim na cio balkan uključujući i šiptare,turke,grčku i bugarsku.Na kraju će to i biti dok dodje iz guzice u glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce Niksic to je jos v.d. reci Elekroprivredu treba prodati, i privatizovati, ne proizvode el.energiju dovoljno, u krizi su, kao sto je prodao Bosnalijek.
Al smo ujedinjeni u snazi ili bijaše obrnuto ...