Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaoo, penzioneri će izvršiti kolektivni harakiri. Niđe veze vijest
Ovdje Nurko Habibovic, mi smo otklonili kvar na Bistriku :)
Ostavih dorucak napola da procitam ovu VIJEST!Niste napisali koji je fi kabla,crn,bijel,ko ga proizvodi,jesu kopali rucno il imaju bager..A ja vjesti i govana..
Tu demagogiju slusamo 20 i kusur godina moj Grubisa..Nemoze slovenac doci pa na carsiji otvoriti cevabdzinicu.Moze ali...?Tradicija,kvalitet,ljudskost jednom rijecju je ono cime se bori na trzistu pa bio to telekom ili pekara..Neka taj tvoj(nekad bio i moj)telekom trzisnom utakmicom pomete konkurenciju i nije problem..mislis da meni nepara oci telekom operater iz B.Luke(nezelim da ih reklamiram imenom) u po trznog centra u Zenici ima najatraktivniji prostor i radi!Ja im nezamjeram,nek rade kad znaju..
A jest vas taj lik iz uvrnute zgrade isprepado to je cudo...Ti veci patriota od mene i volis sve sto je domace al na drzavnoj sisi..da nisi i ti budjetlija?Lijepi,evo da nesirimo dalje suplju ja ti dam na svaki tvoj komentar plus jer si patriota...
Ako su lani izgubili 80 000 fiksnih pretplatnika, ove godine će bar 100 000, ja prvi
jednom rijeci telemach
sto ne otklone svakodnevne probleme sa internetom.. usluga je kao zmigavac.. radi Neradi..tuga sta ti rade Telecomu..