Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH Telecom idemo prvi dajemo vise! HaHaHaHa
previše ih zaposleno u Telecomu pa nastalo "opterećenje" sistema...
zanima me kolko je klix para dobio za ovu reklamu bht .. :P
Dobio je samo "podupiranje" mreže:)
Realno prebaciš sa automatskog 3G moda na 2G mod i telefon ti radi bez ikakvih problema. Baš se kod nas niko ne skida sa mobilnog Interneta pa su svi pretrpili veliki stres i sekiraciju. Dajte molim vas pa 98% ljudi koji koriste smartphone za povezivanje na Internet koriste WiFi konekciju.
Sanela Sijercic iz BH Telecoma je otklonila kvar. Pomogli su joj brat Backovica Deena, koji je menadzer nekakvih sistema, kako rece Fazlija. Ima tu jos jedan propali pjevac, sa poslijeratne sarajevske muzicke scene Don Almir. Snimio jedan koncert i onda kupio posao u Telecomu. Ovo sam procitao u Avazovom Expressu ako Fahrini paparazzi ne lazu. U BH Telecomu sami muzicari. :D
pa sta vas briga ko radi kako za bh telecom...nisu od vas uzeli...ako vam se ne svidja imate eronet,mtel i fino odete mota...
bravo VIRUS kod nas u BiH bi svi da gledaju tudja posla a za sebe i oko sebe rijetko ko da pocisti
Jesu najgori ali su i najbolji, nebi ih mjenjao ni za m-tel ni eronet...
dobro
Najskuplji operater u evropi, a najjadnija usluga. Samo budale jos koriste BH Telecom
Mtel, eronet bolji 3 puta
Samo budale nekoriste usluge BH Telekoma,svaka sportska i kulturna desavanja sponzorira BH Telecom i sav visak srestava vrati u budzet iz kojeg se ispacuju penzije i ostalo,gdje su tu ostali operateri,od njih mozes dobiti samo zausnjake od pusenja. Sto se tice skupoce i kvaliteta usluge nezaostaju za konkurencijom u nekim stvarima su i najbolji na podrucju BiH,konkretno koristim moja tv phone,telefon besplatan prema fiksnim brojevima BH Telecoma,televizija sa najvise kanala kvalitetom slike duplo bolja od HS i Telemaha plus servis za vracanje programa pa ako zbog posla nisam gledao ZMBT fino vratim program nazad i pregledam bez reklama sto kod ostalih nemoze,mobitel nekoristim puno pa mi 10km ultre moze biti mjesec dana,internet od 20km zadovoljava sve moje potrebe,moze pokretati 2 klipa sa youtube,meni netreba bolje,plus dobio sam wireless router i tv box besplatno kuces bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)