Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
77 zaposlenih a jedan malecki avion, i u dugovima cudo.
Nema veze, imate Centrotrans 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Amira@nemam više ++++++
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji smo mi jad od drzave... Ni avion nemamo.
drzava I ne mora biti u avio prevozu. .Wizz ,Ryan, TUI ,Thomas Cook, na stotine privatnih avio prevoznika. kupi Avion, otvori firmu i zaradi bogatstvo. drzava ti ne treba.
Dok svi zaradjuju na letovima za Sarajevo i obratno samo nasi propadaju. Umjesto da se povecava broj letova i dovoze turisti carterima oni gase kompaniju a mogli su vala jos zaposliti familije da su radili kako treba.
Mi bi majmunu rep iscupali, treba nam ustavom zabraniti da se petljamo u vo?enje bilo cega - drzave, avio kompanija, vojnih snaga, policije, .. Da ne nabrajam
i taj jedan avion guranti u dolinu i zapaliti
Mini posao , rad od kuće, povoljno [email protected]
BH Airlines na aparatima
Kod nas smrdi sve,bukvalno sve,ja sam 2010 godine imao tezak slucaj,iz Amerike morao sam dovesti tesko bolesnu majku u Bosnu uz nju je morao ici i Aparat za proizvodnju kisika,tezak 6kg uz Aparat imao sam sve potrebne papire.Aparat sam morao vratiti u Ameriku,tako mali aparat nisu mi dali da vratim sa sobom ili u koferu nazad,bar tako su mi rekli pri cekiranju karte za povratak,posalju me na sprat kod nekog sefa koji se zvao ako sam dobro zapamtijo Adnan,ulazim u kancelariju gdje sjedi dvoje i odmah bradati covjek oko 35 godina kaze nemozes Aparat nositi moras ici preko kargo sluzbe,kazem ja njemu imam sve potrebne papire,nepije vode,trazim potvrdu da mi nedaju Aparat nositi sa sobom,nedaju mi papir,odem i pitam u Kargo sluzbu,kazu mi da su troskovi oko 700KM,napustam Aerodrum i idem u Postu1,kazu mi mozes poslati postom i sve kosta sa baterijama 160KM,odradim to preko poste i od tada nepitam za prevoz sa nasim lupezima a svake godine putujem Sarajevo Amerika bar jednom......
I meni je došlo do grla, vjerujte! Na svakom konkursu među prva 3, čak mi i govore, kako im se ideje sviđaju, ali eto, direktor/uprvanik/vrhovni šu*ak ima diskreciono pravo da primi koga hoće sa liste najboljih. Odem kod privatnika, on i ne zna šta mu pričam, nego se boji za svoje mjesto. Pa, kad budete rješavali svoj proble, de, vidite i za ovo moje. Hvala!
Zašto ne pokušati sa velikom rekompozicijom? Otpustiti pola radnika, srezati troškove... Zadužiti se kod razvojne banke ili slično, kupiti par aviona uz pomoć vlade FBiH, najlakše zatvorit
Ovi kad bi se zaduzili kod razvojne banke, kupili bi meze malo i neki dernek napravili. To bi umjeli, e jedino da to neko za njih uradi mozda bi izdrzalo 2 mjeseca a da niko pare ne pokrade! Namirisao bi njih vo?a dinastije, nismo mi zaposleni na aerodromu nego njegova rodbina!
Ovi su bar letili sto se tice aviona. Kupili su talgo vozove i godinama stoje pa niko neodgovara. A za digove bhairlensa ja bih rado tako poslovao da ostanem barem 10% dizan koliko su oni ali nemogu nedaju. Pa zato neka i njh ugasikada neznaju poslovati.
Ztvorit tolika dijaspora a oni u minusu,zatvorit hovna...
Air Serbia ce kupiti BiH airlines. Prica se naveliko...
Pa u ovom moze samo lud letjeti,sto li su u dugovima :)
Zanimljivo ovo, dio radnika odmah u aerodrom sarajevo po internom konkursu. Kad propadne aerodom onda će u vodovod i tako redom. Je li iko sa biroa mogao u taj aerodrom?
zaposlilo se 2.000 uhljeba po rodbinskoj vezi na taj jedan muzejski primjer propelerca što leti 2 puta mjesečno. ma, mrš u 3PM. samo pogasite svjetla i zatvorite vrata.
Zatvorit cete vi taj usrani aerodrom skroz. Ja licno kad putujem na Hrvatsku nemam nikakvih problema a kad idem na Sarajevo lesinari iz carinske kontrole hoce da platim carinu i na odjecu na sebi jer je "nova". Pa jel treba da dodzem poderan??? Jedan mi je kreten iz GSBiH prije par godina trazio VIZU da udzem u drzavu a ja sam putovao sa BH pasosom? Vrlo cesto se propusti sav avion putnika - valjda im "mrsko radit" pa se onda zaustave dvoje-troje i na njima se pokusa prelomit danak za cjeli avion. Ukratko GSBiH ima vece HARACE nego Otomanski turci i ne cudi me da ljudi izbjegaju da lete na Sarajevo a samim time i da biznis ide lose za ovu kompaniju.
Ne lupetaj, letim najmanje jednom mjesečno, i nikad, ali baš nikad me carinici nisu zaustavili. Uzgred, aerodrom Sarajevo nema nikakve veze sa BH Airlines, to su potpuno dvije odvojene kompanije. I ne znam ko to izbjegava Sarajevo, kad iz godine u godinu bilježi sve više putnika.
ajd noćni lažove ne lupetaj... iz napisanog se vidi da tii nemaš pojma o životu... za granicu pojma nemaš, šta ti je to GSBiH-tako nešta odista ne postojii... i nije članak o aerodromu, carinskim i graničnim kontrolama....nego o avio kompaniji BH Airlilnes....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)