Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nebitna je bilo koja cifra nikad se gore nije živjelo...nikad se više nije kukalo,nikad se više nije imalo a raka se od sikirancije nije dobijalo...krivi su ovi što reklamiraju qurčenje kao stil života ,jer se na to fura baš najveći sloj društva tj. najmanje imućni sloj...jer vidi onaj vozi džipa pa ako on nema nevalja život jhebo ti sve ostalo što ima ...niko ne cijeni ono što ima a da su oni Podrinjani malo s obrazom čisti pa da se vrate u svoj kraj jer je živno više nego ostatak zemlje i nastave tamo živjeti da prave i istinske Sarajlije malo dahnu kaki standardom ,sigurnošću,kulturom tako i ekonomijom jer ponjapaše sve što se od naroda otme npr.pdv za hljeb...dalje nema...neka podignu plastenike i rančeve šta su to ini neka gospoda ne bi zemlje obrađivalo ono bi kancelarije pa da mi diktira koliko mogu zaraditi i potrošiti ...marš u svoj zavičaj i ne vraćajte se šta glumite građane...
Kako ce biti kad svi na vlasti kradu, a ponajvise u Opstinama. Sve rodbinske veze i nastele svojim 'najmilijima' raznorazne doplatke, stipendije, naknade !
SLUSAJ MATER, KUPUJ DOMACE!!!
nista nas ne zanima osim naseg javnog duga, koji vec sada iznosi preko 13 milijardi, svi ostali parametri, osim procenta nezaposlenosti i nisu tako bitni.
- Ja se ne mogu oteti utisku da se namjerno kreiraju deficiti znajući da se oni ne mogu pokriti iz izvornih prihoda, već da će biti isfinancirani iz kredita- Bingo, to je recept za stvaranje banana države. Ubrzanim tempom letimo ka tome da postanemo vječni rob MMF-a, pa i ako nađu naftu (u što ne sumnjam jer Shell već drilla oko Majevice) ode sva nafta u ruke korporacijama i mešetarima, a građanima jedna velika KITA... Ako u 2014. godini građani budu jednako pasivni kao u 2013. biće kud koji mili moji. Do 2020. ćemo biti samo država na papiru kojim neki tamo stranac briše dupe.
Vjeruj ovo sve do sad je bila samo priprema za jedan konačni ASSWIPE ;)
daj mi makar 300.000
56,44 milijardi USD BDP Hrvatske
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2001rank.html
bdp grada zagreba za 2012. g. oko 14,5 mlrd. €,................ tek za usporedbu......... .................da nas ne bombardiraju nekim enormnim ciframa..................
Zagreb ima samo 10% veci budzet po stanovniku od Sarajeva. ________ Ako si ti došao do toga zaključka, onda ima...a po svim drugima parametrima kada pogledam po netu daleko Sarajevo od Zagreba..
Imate li podatak koliko uvezemo one glupe hrvatske vode "Jana" i koliko para dajemo za Ronhil, a za pivo da i ne govorim...Pa samo kad bi presli totalno na domacu vodu, domace cigare, domace pivo povecali BDP bar za 20%.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...neđe nedavno pročitah...bdp njemačkog "bosch"-a je 50% veći od bdp-a srbije...