Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ufatite se pekare i necete bankrotirat
Balkan rules :-)
Mogu da shvatim iskompleksirane i isfrustrirane srbe koji jedva čekaju da prokomentarišu svaki članak koji je vezan za Albance u globalu i iznose uvrede, omalovažavanja na račun Albanaca. Ništa novo i neobično za ljude koji pružaju podršku ratnim zločincima i koji još uvijek liječe svoje komplekse i sanjaju o velikoj nebeskoj srbiji (ciljano napisano malim slovima) i koriste sve forume "kao ispusne ventile" da ustvari tako liječe svoje ŽIVOTNE FRUSTRACIJE. Međutim, ne mogu da shvatim Bošnjake koji se "ismijavaju" Albanicma, a Albanija je po svim zvaničnim paramterima (bar kada je ekonomski razvoj u pitanju) ispred nas (kao uostalom i skoro sve evropske zemlje). Kome se to mi možemo smijati? Živimo u zemlji u kojoj ima više od pola miliona nezaposlenih, korupcije više nego igdje itd. Prestanimo se lagati, stanimo pred ogledalo i zatim pogledajmo oko sebe. Albanija ima autoputa koliko mi nećemo imati za 50 godina. Prema tome:manite se biltena i "stari daj cenera za kafu" (u 30. godini)
Ali je zato Kosovo dobilo Autoput!!!!!
Cuj "albanska avio kompanija" :)
Nek se vrate starom zanatu pravljenju tuljumbi...
Bar imaju atuput a mi možemo samo nokte gristi od muke i tražiti drugima mahane, a ne vidimo u kakvoj bijedi živimo, ali zato volimo najviše od sviju lagati sami sebe da smo "neko i nešto". Osim plasmana na SP u Brazilu (i SFF-a) ljudi nas znaju uglavnom po bijedi, korupciji i lošim stvarima. Prema tome, prestnimo biti zavidni kad smo tu gdje jesmo; )
Ja ne zavidim tudjoj nesreci. Ovo je nesretan slucaj i ja sam ponosan na to a ne zavistan. Mislim na bankrot !
Sad salu na stranu trazim oprost od Allaha ali znao On da se sa njegovim imenom ne zezam i da se sve odnosi na one sto koriste njegovo uzviseno ime da se lazno predstave i kriju iza njegove vjere .....
Aaaaaa od ovih supak dobijem cesto sms poruku kako ima let po snizenoj cijeni, sta meni imaju to slat jos na siptarskom jeziku, izgleda da je moja kletva upalila kad sam rekao dabogda propali
Sad uskociti i otkupiti avione...
al bell air heheh
Belj Air :-)
Šućur Allahu pa se nasa kompanija dobro drzi zahvaljujuci Bakiru , koji BH Airlines sa poda digao u invalidska kolica. Allah ga nagradio i njega i njegovu kampanju. Taj covjek sve sto takne bude berićetli i hajirli. Allah ga nagradio.
Oplakah svaka ti cast jako dobro receno !!! Allah te nagradio !!!!
Šućur Allahu sto ima tako finih ljudi. Posto si tako fin insan dodji sutra u Begovu dzamiju da te stranka pogura, imamo velike planove sa tobom. U prvom safu su glavni organi SDA pa cemo te gore pogurati. Ovakva ljudina mora biti u BH Telekomu. Inšallah.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bankrotirala je cija BiH pa nikom ništa...