Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neko da mi ponudi posao u Švedskoj, imam za kartu........
wizz je dobar, samo sto te cijene nisu fiksne i stalne. Nije uvijek toliko a i ako zelis ponijeti sa sobom torbu to te kosta dodatnih 36 €. Torba koju nosis u avion je svakako besplatna (10 kg) ali mora biti odredjene velicine. Osiguranje i ostale gluposti takodje kostaju ako zelis svakako.
@Proud, a sta znas raditi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast, drago mi je da se Tuzla kao i svaki drugi grad u BiH razvija, i nadam se da će bar malo ovom linijom (možda) i privući neke investicije za posrnulu tuzlansku indistriju (hemija, rudarstvo i ostalo) i tako se zaposlenost povećati a nezaposlenost smanjiti. Inače sam iz Sarajeva i ne mogu reći da volim sve gradove isto kao svoj grad, ali mi je drago kada vidim prosperitet u svakom BiH gradu. Nema potrebe za prepucavanjem, skupa svakako živimo u ovoj BiH i puno manje imamo razlika nego što mislimo.
Kad kažem da se razvije industrija koja je već dugo postojala mislim naravno na razvoj zasnovan prije svega na zaštiti okoliša, samo što sam mislio da se to podrazumjeva. Uopšte gledajući, bilo koja grana industrije se treba razvijati samo što sam ja i dalje mišljenja da ne treba kretati u nove izazove ako već postoji tradicija i iskustvo što sam već naveo. U svakom slučaju slažem se sa tobom ;)
Taxi Tuzla-Brcko 065 893 843 (viber, whatsapp)
TAXI aerodrom Tuzla - Brcko, Bijeljina 065 893 843
karta od Geteborga do Tuzle sa jednim prtljagom, u jednom pravcu je ravno 200 KM ...
dobra cijena. destinacije nelose. nadam se da ce uspjeti ekonomski odrzati ove linije. da su napravili i po jednu za Istanbul / Bec imali bi posla vise sigurno
Ovo je za svaku pohvalu, nedajte se tuzlaci....smijesno je koliko je komentara u svrhu ponizavanja. Kao da niste jedna drzava?
Mislim da Sarajlije tu zavide Tuzlacima pa zato pišu omalovažavajuće komentare i da su se prepali, jer im se pojavila konkurencija.
Letim uskoro za Tuzlu, moze li mi neko reci da li ima neki organizovani prevoz sa aerodorma do Tz. ili koliko je taxi odprilike? Hvala unaprijed!!! U svakom lsucaju prava svar za regiju!!!
@Nessa cao.....cim sletis okreni 1517,naruci si taxi.ne bih trebao biti vise od 10-15km ali ipak zavisi dokle ides.
FORZZA TUZLA!
Valjalo bi kad bi proradila linija Mostar-Kopehagen ili Malmo, cojek bi mogo na kafu doc i vratiit se ponovo :)
pa skuplji gras xD
Neka uvedu liniju carsija-ilidza u slucaju da gras opet strajkuje
odlicno, samo nek se radi..
joj sad kad izbjeglice navale nema vise da dodju sa bmw mercedes ovo ono avion ej joj boli glava
hahah u jednom smjeru 79 KM, a povratna 196 KM, koji "popust"
inteligencijo, nije isto poletiti iz Tuzle i iz Malmea :D
Popust jeste, ali aerodrom u Malme-u naplacuje dosta skuplje takse, tako je logicno da ce karta biti skuplja.
Ljudi boziji, zene moje!!! Za ovog strucnjaka iz klix-a sto je ovo ovako lijepo napisao, mala lekcija iz geografije. Avion nemoze poletit sa aerodroma u Tuzli zato sto u Tuzli nema aerodroma. Tuzla koristi aerodrom koji se nalazi u Zivinicama i zato se zove aerodrom Tuzla. Znaci ako vec hocete da napisete, onda napisite da je avion poletio sa Tuzlanskog aerodroma a ne aerodroma u Tuzli ;)
Koliko si samo opterečen hahah
Seljak, aerodrom se zove "Međunarodni aerodrom Tuzla". Neće ga valjda nazvati po selu Živinicama