Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ce Austrija
Ta ce Austrija
Treba privatizirati Bjelasnicu i Igman i prodati ih Austrijancima u paketu sa sarjevskim aerodromom, pa ce te vidjeti charter letova zimi kao u prici.
Valjaaaaaaaaaaa
I kad Turci krenu prosipati suplju kako eto oni bi "pomogli", ali "nemaju" gdje uloziti u BiH? Zato na tenderima redovno uzimaju lovu. U isto vrijeme Austrijanci obrcu milijarde godisnje u BiH. Treba odjebat Istanbul i Ankaru i povezati se sa Salzburgom i Minhenom jer ta regija je njemacka "Hercegovina" i menatalno nam je puno bliza od bilo koje turske, osim toga, oni znaju kako zaraditi pare u BiH, za razliku od Turaka, koji bi iskljucivo poslove na tenderima u BiH i da se trgovina odvija u jednosmjernom pravcu, iz Turske ka BiH.
007 i Damir.SAR 100% ste upravu momci! Bosanci i Hercegovci (ili da se neko neuvrijedi Narodi BiH) su poznati ba u Evropi ko inteligentni i dobri radnici. Zato i Austrijanci ulazu ovako, a Turci kao prvo gledaju prvo da zarade na nama barem 150% da bi ulozili kapital, nista tu bolji nisu ni Arapi... otisli u Beograd i ulozili kapital u Serbia Airlines, bas sam se iznenadio...nekazem da je kod nas sve idealno...ima jos politika koja sve koci...Ali iskreno mislim da od cjelog Balkana imamo najbolje kriterije da budemo kao mala Svicarska. Nazalost ovo majmuna sto nam vode drzavu trpaju toliko sebi u dzepove da nedaju narodu da odahne malo.... Samo da su nam politicke i porezne okolnosti malo bolje dosao bi kapital sa svih strana... u to sam siguran... Kad Prevent u Gorazdu radi i ima fajde i hajra....mislim da bi to isto tako moglo biti i u ostalim djelovima drzave...
Normalno Hrvatska BIP 13000 broj stanovnika 4.284.889 Turska 10,666 broj stanvovnika 73 722 988 LoL