Privreda
7

ASA Auto organizira konferenciju u Hotelu Terme

Klix.ba
U organizaciji kompanije ASA Auto danas se u Congress & Event centru Terme na Ilidži održava jednodnevna konferencija za ovlaštene partnere Volkswagena, Audija, Škode, Seata i Porschea u BiH.

Konferenciji prisustvuju predstavnici VW iz Njemačke, kao i predstavnici prodajne i servisne mreže iz cijele Bosne i Hercegovina.

Tema ovog skupa je analiza poslovanja u 2013. godini, planovi za 2014. i strategija proizvođača za 2018. godinu tzv. strategija "Mach 18".

Nakon konferencije bit će održan Workshop servisne logistike - Marketing servisa i Workshop servisne tehnike - ASA Academy, te će biti dodijeljene nagrade najuspješnijim ovlaštenim partnerima i najboljim saradnicima za sva četiri spomenuta brenda.

Iz HBRD Hoteli Ilidža d.d kažu da im je drago što su predstavnici ASA grupacije prepoznali kvalitet Congress & Event centra Terme i povjerenje za organizaciju ukazali upravo njima.

"Raduje nas činjenica da smo danas ugostili predstavnike najpoznatijih svjetskih brendova u autoindustriji. To pokazuje da možemo odgovoriti na visoke zahtjeve naših klijenata i ponuditi kvalitetna rješenja za organizaciju konferencija i događaja", saopćeno je.