Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suvise je kasno i suvise su veliki promjeri politicarskih supaka da ovi indijski pacovi protjeraju iz bh govnenom motkom
Ne znam koliko resursa je Tito rasprodao, ali ove naše demokrate zaista usavršavaju svoje trgovačke vještine.
prodace vam mile, ridjan ko bilo. ništa se vi ne sekirajte. a narod je ionako glup
rudnik se eksploatiše još od cara Franje Josipa. ne daj rudno blago ispod cijene.
Jos ako moze za 1 marku ko i zeljezaru Zenica.
lepi hare odradio ;D pjesnik sa bosfora jbm mu selmu rektalno ;D
Po naslovu bi se dalo zaključiti da ovi ustvari kupuju državni kapital države :)
nista oni ne ulazu bez dobiti. Dobit treba da ima drzava (Narod) a ne eksploatatori -kolonisti, da crpe dobit. Pokrenuti proizvodnju pokradenim -opljackanim novcem koji se nalazi kod ratnih i posleratnih milionera -milijardera !
Tito je bar proizvodio sam i prodavao, niko nije uzimao profit.
"... ruda se proizvodi godinama i decenijama" :)) usput, puna podrška mitalu. prosječna plata je 1000 maraka, plus još 2000 regresa, na četiri rate godišnje. plate su u dan redovne, slobodni dani i godišnji odmori ispoštovani, prekovremeni i noćni rad dodatno plaćeni... malo koja firma na balkanu poštenije pristupa radnicima i poslu.